Всички у нас са вперили поглед в един Мадуро, а в същото време не поглеждат как държавата ни е просто един ТАШАК

https://svobodnoslovo.eu/komentar/vsichki-u-nas-sa-vperili-pogled-v-edin-maduro-a-v-sashtoto-vreme-ne-poglezhdat-kak-darzhavata-ni-e-prosto-edin-tashak/20425 SvobodnoSlovo.eu
Всички у нас са вперили поглед в един Мадуро, а в същото време не поглеждат как държавата ни е просто един ТАШАК

Всички у нас са вперили поглед в един Мадуро, а в същото време не поглеждат как държавата ни е просто един ТАШАК.

Главен прокурор и шеф на МВР отиват да си обменят опит с главорези в Залива, където още има наказания от типа бой с тояги, пребиване с камъни и т.н. А неудобните на режима ги режат по консулствата на парчета и после ги изнасят със сакове.

В същото време обвиняем по "делото на века", "обира на хилядолетието" и т.н. иска да дава обяснение пред съда дистанционно, ама според прокуратурата това ще попречи на разкриване на истината.

В същото време заместник-главен прокурор, бъдещ главен, говори как обвиняемите чакат да се промени политическата обстановка в страната та да се разреши в тяхна полза делото. Е как точно влияе политическата обстановка? Прокуратурата взема завоя според нея ли?

В същото време доказателствата срещу две клети жени, най-големите корумпета на държавата по версията на прокуратурата, държани месеци наред в арест, се топят като ланския сняг. А от СРС по тях се разбира за схеми за корупция, с която "инвеститор" си купуват надзор, архитекти, депутати.

Ама нищо де, вие бройте на Мадура бананите - има ли ги, няма ли ги, дома ли си ги носи.

Мирослав Иванов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.