ВЯРНО, ЧЕ ПОЛИТИКАТА СЪЩО Е ДРЕВНА ПРОФЕСИЯ, АМА НЕ ГИ БЪРКАЙТЕ ТОЛКОВА!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/vyarno-che-politikata-sashto-e-drevna-profesiya-ama-ne-gi-barkayte-tolkova/18312 SvobodnoSlovo.eu
ВЯРНО, ЧЕ ПОЛИТИКАТА СЪЩО Е ДРЕВНА ПРОФЕСИЯ, АМА НЕ ГИ БЪРКАЙТЕ ТОЛКОВА!

Целият ден днес гледам порно снимки. Веднага уточнявам - не по мое желание и търсене, а разглеждайки кротко новинарският поток във фейсбук. И като изскочиха едни моми без дрехи от едната страна на снимките, а от другата - същите моми, ама във формат 18 +, онемях.

Преди няколко седмици пък пик-лива медия излезе с цял порнофилм относно приятелката на един кандидат за кмет. Тъкмо си мислих докъде стига морала на Територията, и се оказа, че това било върхът на айсберга.

Веднага уточнявам, че не съм чак толкова задръстена. Да се снимат жените както им душа иска. И това е работа или пък удоволствие, ама като ги гледам, по-скоро е работа, доста са инвестирали в себе си. Но явно момите са в двоумение коя точно древна професия да изберат - проституцията или политиката. И най-накрая, явно неуспели да решат, се пробват и в двете поприща.

Специално кандидатката на "ВОЛЯ", чиито снимки се веят в еротични и по-хард еротични снимки във фейсбук, изумявам как изобщо на някого е хрумнало да предложи момата за политик. Че има таланти, е видно от снимките /не от плакатните, от другите/, ама все пак я предлагате да управлява община, а не бардак. За второто безспорно има таланти.

Познавам и доста жени политици /думата "политичка" нещо не ми допада/, които са се изкатерили до високия си партиен пост от легло на легло. Същото, само където няма фотографски доказателства за това. Но пък и обикновено хората ги знаят как са станали политици.

Неуважаеми мадами, политиката НЕ Е ВАШЕТО ПОПРИЩЕ. Вярно, там най-добре се краде, но дори в политиката има нещо като морал и добър тон. А той изключва дибидюс голите ви снимки с вибратори! Останете там, където сте най-добри - в проституцията.

Извън шегата, считам, че е недопустимо хора, върху чийто морал има дори сянка от съмнение, да участват в политиката, без значение на колко ниско ниво. Защото проститутката почтен човек не може да стане! Не можем да допуснем хора, които са се снимали в порносайтове, да ни представляват пред света и да управляват народа ни. ИМАЙТЕ МАЛКО СРАМ!

Елена Гунчева

Снимка на Елена Гунчева.

Снимка на Елена Гунчева.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.