Защо ЕС широко отваря вратите си за арабските мигранти и не желе да спре пълчищата, преминаващи без документи, границите на Съюза?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/zashto-es-shiroko-otvarya-vratite-si-za-arabskite-migranti-i-ne-zhele-da-spre-palchishtata-preminavashti-bez-dokumenti-granicite-na-sayuza/119303 SvobodnoSlovo.eu
Защо ЕС широко отваря вратите си за арабските мигранти и не желе да спре пълчищата, преминаващи без документи, границите на Съюза?

Защо ЕС широко отваря вратите си за арабските мигранти и не желе да спре пълчищата, преминаващи без документи, границите на Съюза? 

ОТГОВОРЪТ е даден преди 50 години!

Колко от вас са чували за ЕВРАБИЯ?

Колко от вас са чували или си спомнят за какво става въпрос в Страсбургската резолюция от 1973година?

Тогава пред очите на всички, под светлините на прожекторите, камерите, се сключват редица договори от прочути политици и държавни ръководители, които извършват предателство срещу собствените си държави и поданици, дори срещу собствената си цивилизация.

Европейската икономическа общност подписва Страсбургската резолюция, в която пише следното: „Трябва да се установи средносрочна и дългосрочна политика за износ на европейски технологии за арабските страни срещу внос на суров петрол и бъдещи имигранти. По-точно бъдещи имигранти, които Арабския свят ще изпрати в Европа в комплект с петрола, под претекст за арабска работна ръка”. „Вносът на работна ръка ще доведе до оползотворяването на петро доларите и до пълната икономическа интеграция между Европа и Арабския свят”.

И още: „Парламентарната асоциация за евро-арабско сътрудничество призовава европейските правителства да вземат специални мерки, за да осигурят безопасно и свободно движение на арабските работници, които ще имигрират в Европа, както и спазване на основните им права, които трябва да бъдат същите, като на европейските граждани”. „На арабските имигранти и семействата им трябва да бъде дадена възможност да водят религиозния си и културен живот”. Както и: „За да се създаде благоприятен климат на живот на имигрантите и семействата им, трябва да се използва пресата и различни информационни средства”

И в заключение: „Спешно чрез пресата и академичния свят да се разгласи за уж огромния принос на арабската култура за европейското развитие”.

И забележете, но нито един европейски лидер не е поискал реципрочно отношение към европейците в арабските страни! 

Ето такава са я свършили и продължават да я вършат европейските лидери!

Ако някой иска да разбере повече, напишете в Гугъл името на изключителната и доста неудобна италианска журналистка и писател Орияна Фалачи! За съжаление тя си отиде отдавна от този свят.

А моите идели да живеем в Мир и Любов с всички отиват на пух и прах.

Иво Танев

4 Коментара

Иван Пеев

преди 6 месеца

Причината е ясна - меките пишки на еврогейците. Все пак някой трябва да онодва женките, и пори мъжките дупета.

Коментирай

баба Яга

преди 6 месеца

Ориана Фалачи беше пророк, тя провидя това, което ние днес живеем и ще живеем в следващите години. Тя предупреждаваше за последиците от идването на арабите в Европа, но соросоидите и глашатаите им политици я нападаха, беше й забранено да живее в Италия, тя живееше в края за живота си в САЩ, плюеха я, тормозеха я, докато не почина от рак. Имената на мъчителите й отдавна са забравени, но нейното име тепърва ще става още по-известно. Когато осъзнаем колко права е била.

Коментирай

Стоянов

преди 6 месеца

Това не го знаех!Ще повърна!А нещата са толкова прости-дадено ни е само едно нещо на този свят (от бог или от който или каквото да е) и то е време!!!-на някои малко,на други повече.Как ще го използваме зависи само от нас!И сега се оказва,че сме прецакани!Друг решава вместо нас!

Коментирай

Стоянов

преди 6 месеца

До баба Яга, Имаме и ние един велик българин,Никола Николов с подобна съдба!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.