ЖУРНАЛИСТИТУТКИТЕ НА ГЕРБ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/zhurnalistitutkite-na-gerb/20206 SvobodnoSlovo.eu
ЖУРНАЛИСТИТУТКИТЕ НА ГЕРБ

Днес в един от националните ежедневници една женица, за която ще е много пресилено да я нарека журналистка, отново се възмущава. По принцип от всичко, което е против управляващата шайка.

Корнелия Нинова била "оцапала" терена, като повикала посланиците на страните в ЕС и говорила, че гербавите можели да фалшифицират изборите. Това изречение намира място в национална преса!?! Момата явно се изживява като селската клюкарка в стенвестник.

И да припомним нещо друго - Цецку от два месеца търчи отвъд океана и обратно и където седне и където стане, говори само, че БСП вече купува гласове, че се страхува от манипулиране и фалшифициране на изборите. И на молитвената закуска включително. И да не ме обвините в пристрастие - отворете му профила и вижте - всяка първа публикация е как БСП ще манипулират изборите!

Значи Цецку може да говори и да ни излага и "оцапва терена" /по "изящния" стил на журналиститутката/, но никой друг не може!

Направо си го запишете в Конституцията - чл. 1 - ГЕРБ са единствената партия в държавата, всички трябва да се кълнат в ГЕРБ и никой няма право да говори, освен ГЕРБ.

Журналистиката беше сериозна професия. Сега се превърна в журналиституция! Съчетано с стил на изразяване и писане, подходящи за селски пазар. Дори ежедневниците, които се смятаха за сериозни, вече изпаднаха до нивото на жълти парцали. Жалка, жалка история.....почти като журналиститутката, която винаги е дежурна да плюе Президента, БСП, Русия и Путин. В този ред!

Затова и никой не ги чете вече....свински и пикливи медии. А сега и Домустелевижън ще имаме!

Елена Гунчева

Снимка на Елена Цонева Гунчева.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.