АГЕНТ РУДОЛФ ТОТАЛНО ИЗТРЕЩЯ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/agent-rudolf-totalno-iztreshtya/20064 SvobodnoSlovo.eu
АГЕНТ РУДОЛФ ТОТАЛНО ИЗТРЕЩЯ

Започва да се усеща паника. И най-вече липса на интелектуален капацитет у гербавите. Цецку като развалена грамофонна плоча повтаря: Радев е виновен, Нинова е виновна, руски хибридни атаки, мисълта да Барни Ръбъла на правото вече не може да се разбере дори от здравните специалисти, а троловете им съвсем загубиха кондиция. Само да кажа, че ако не си заработват парите, никой няма да ги търпи, старайте се повече!

Та днес в ПИК-ливата медия чета агент Рудолф как се възмущава, че в деня, в който станал терористичния акт в Нова Зеландия, Президентът отишъл вечерта със съпругата си на балет! Рудолф е силно възмутен, може би защото не е отишъл да рита мачле. Балетът е съмнителен!!! И явно той, още като е чул за атентата в другия край на планетата, си е посипал главата с пепел, разридал се е и досега не се е къпал и не се е бръснал от мъка.

Малоумието достигна колосални размери сред управляващите и троловете. То бива, бива, ама бивол за мезе не бива!

Лично аз не разбрах защо терористичен акт в държава, с която България няма нищо общо, там има единици българи и изобщо е в другия край на света, трябва да доведе всички българи и политици до всемирна скръб? И ако вървим в тази насока на разсъждения, имам ясен спомен как когато клаха християни в Близкия Изток, нашият цървул отиде да танцува танц със саби със същите тези араби. Нахилен при това, без да му пука за жертвите – християни!

Всеки ден по света стават терористични актове. Загиват хора – при катастрофи, инциденти, войни. Това не е причина обаче за национален траур в България. Това е реалността.

И понеже искрено се подразних от подобна малоумна атака, и аз да попитам нещо:

Защо в деня, в който българите почитаме паметта на загиналите при протурския терористичен акт на гара Буново майки и деца, Бойко Борисов вместо да отиде да положи венец или цветя пред паметната плоча, отиде в синагогата? Защо на Сирни Заговездни беше на шествие за спасяването на българските евреи, но не го видяхме в църква?

И дали това незабавно изпращане на съболезнователна телеграма, НЕ Е ОТ ГУЗНА СЪВЕСТ? Защото явно терористът е бил в България, като е преспал на метри от ДАНС, а нашите служби нищо не са разбрали. И да добавя, че един ден преди това Боку в свински тръст търчеше по игрището в Бистрица и се правеше на инфантилен тийнейджър, въпреки че на преклонната му възраст нито му отива, нито е здравословно за него. Още повече да вика медиите какъв гол ще вкара. Това е по-подходящо поведение за селски бабаит, който не може да се докаже по друг начин, отколкото за премиер.

И да добавя още едно малоумие – С всичкия си акъл, който не е кой знае колко, Боку свика службите да се разбере къде е бил терористът у нас и какво е правил. И защо не са го засекли. Че и пресконференция даде по случая. Та ако някой радикален ислямски терорист не е разбрал, да разбере кой е косвено виновен. И че нашата история уж го била радикализирала. Що за ненормалник трябва да си официално да дрънкаш подобни глупости, които могат да доведат терора до вратата ни?

И агент Рудолф.....не ставаш! И за тролене акъл се иска. Фурнаджийска лопата всеки може да бъде. Но ти само се излагаш. И излагаш тези, които ти плащат да си дежурен по Президент. Но явно опрадванието е, че толкова можеш.

Човек, който сега яде там, където е плюл, няма нужда да го коментираме!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.