АЗ СЪМ ПРОТИВ данъците ми да бъдат използвани за анти-семейни и анти-български мероприятия, като София Прайд и други подобни

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/az-sam-protiv-danacite-mi-da-badat-izpolzvani-za-anti-semeyni-i-anti-balgarski-meropriyatiya-kato-sofiya-prayd-i-drugi-podobni/22455 SvobodnoSlovo.eu
АЗ СЪМ ПРОТИВ данъците ми да бъдат използвани за анти-семейни и анти-български мероприятия, като София Прайд и други подобни

🚫АЗ СЪМ ПРОТИВ данъците ми да бъдат използвани за анти-семейни и анти-български мероприятия, като София Прайд и други подобни, основани на джендър идеологията.

🚫АЗ СЪМ ПРОТИВ ратификацията на Истанбулската конвенция.

🚫АЗ СЪМ ПРОТИВ навлизането на джендър идеологията в българското образование, прокламирането ѝ от българските медии и насилственото ѝ налагане над българското общество.

🚫АЗ СЪМ ПРОТИВ разрешаването на джендър организации да предлагат своята унищожителна доктрина на българските деца, без съгласието на техните родители.

🚫АЗ СЪМ ПРОТИВ публичните манифестации на разврат, голота и всякакъв вид сексуална пошлост.

🚫АЗ СЪМ ПРОТИВ нормализирането и пропагандирането на педофилията и други сексуални извращения в българското общество.

🚫АЗ СЪМ ПРОТИВ налагането чрез закони, като Истанбулската конвенция и други подобни, които ограничават основни човешки права, като свободата на словото.

🚫АЗ СЪМ ПРОТИВ изграждането на български държавен апарат, под натиска на джендър и педофилски организации, който да има властта да отнема правата на българските родители над техните деца и да предоставя тези деца на еднополови двойки и на педофили.

🚫АЗ СЪМ ПРОТИВ всяването на страх от анонимни поддръжници на джендър идеологията у българските граждани, които публично изказват своето несъгласие с методите и целите, които джендър движението има за българския народ.

🚫АЗ СЪМ ПРОТИВ омразата и насилието във всичките им форми. Не искам да огранича личния избор и начин на живот на никой пълнолетен и съзнателен човек, но се възползвам от правото си да изразя своята позиция срещу идеологии и движения, които са вредни за човечеството.

#АЗСЪМПРОТИВ

Ако и ти си ПРОТИВ, копирай този текст и го постави за свой статус. Нека хаштагът #АЗСЪМПРОТИВ да се разпространи по цяла България!

Цвета Кирилова 

Снимка на Цвета Кирилова.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.