Бъдете готови да предизвикате радикална промяна

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/badete-gotovi-da-predizvikate-radikalna-promyana/20194 SvobodnoSlovo.eu
Бъдете готови да предизвикате радикална промяна

Лидерката на гражданско движение Синя Звезда заяви, че движението ще участва във всички предстоящи през м. Март национални протести за свобода на България от фашизма независимо от цвета и организаторите им.

За нас вече стана по-важна свободата на България от фашизма и нарежданията ор всичко друго. Свобода от ОПГ ГЕРБ (ЦЕЦО ГПЗ) и свобода на България от свят, в който може да те поръчват през "институциите" ни хора, които са те обрали, за да продължат да те обират все толкова незаконно, присвоявайки незаконно фирменото ти корпоративно имущество и заплашвайки те, че ще окрадат и семейното ти частно имущество. Така, че преди да стигаме до заглавия като ББ краде имотите, апартаментите и земите на Българите, защото вече не може  да ги управлява предпочитам да сменим управлението просто и всяка цена ще е достойна затова, защото промяната на този свят на морален упадък и падение, в който след като те обират незаконно искат да докажат, че могат да те обират незаконно като продължават да те обират незаконно с помощта на "държавата" е задължителна.

Ще се борим за свободна България от фашизма на всяка цена. Ще се борим за справедливост на всяка цена и за нас вече нямат значение временните различия или разминавания в идеологиите - дали протестът е червен, син, зелен или протестът е с идеологии за национален Референндум и против Истанбулската конвенция или протестът има за план да блокира 5 ключови булеварда в цяла София едновременно за 1 час в късния следобед на някой работен за столицата ден с искане незабавна оставка на ББ и цялото правителство. В момента е време за обединение в полза на промяната, не за разединение по идеологии. В момента е време за промяна, която ще се случи явно само чрез метеж. Метежът ще започне от Обществения бунт, веднъж щом режимът на фашизма е съборен тогава ще дойде време и да се делим по идеологии след което отново ще дойде време да се обединяваме по  идеологии. Такъв е процеса просто. Мисията на бунта е да свали фашизма от 1947 в Българското управление от власт и щом той не се дава доброволно, то ще си ходи с метеж и по никой друг начин.

Това каза Елица Стоименова по повод планираните предстоящи интензивни почти ежедневни протести  в София и цяла България от различни организации, партии и граждански движения в  началото на месец Март 2019 година като допълни:

Призовавам всички протестиращи към активно гражданско неподчинение срещу фашизма и терора над Българското общество, не само паралелно блокиране на пътища и планиране на протеста в отделни ключови паралелни точки на блокада по столичните булеварди, не като шествие, но също и:

  1. Опит за нахлуване в Парламентарна зала било и чрез вътрешни представители.
  2. Салзотворен газ.
  3. Димки, пиратки.
  4. Палене на Огън на пътя с публично изгаряне на клада на куклите на конци на турските тарикати и дерибеи обиращи бъдещето децата на България.
  5. Блокиране на централни пътни артерии едновременно.
  6. Блокиране на пътища с автомобилна барикада.
  7. Включване в протеста на машини, съоръжения, камиони, багери трактори всичко голямо. Не по-малко включване на мотористи.

България е в условия на национален геноцид и фашизъм, репресии и вендети над обществото си, а от фашизъм се излиза само с война, така че подгответе се за гражданска война и забравете за тези "протестни" шествия и ако изобщо ще излизате да протестирате за нещо бъдете готови да се борите за него и да предизвикате радикална промяна.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.