Борисов с 5-6 министри делегация е претупан като евтина п... на магистралата, турен на шейната и върнат обратно в България

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/borisov-s-5-6-ministri-delegaciya-e-pretupan-kato-evtina-p-na-magistralata-turen-na-sheynata-i-varnat-obratno-v-balgariya/22533 SvobodnoSlovo.eu
Борисов с 5-6 министри делегация е претупан като евтина п... на магистралата, турен на шейната и върнат обратно в България

5 минути и 20 секунди е продължила срещата между Борисов и Путин. А пък с Медведев - 2 минути и 44 секунди. Борисов с 5-6 министри делегация е претупан като евтина п... на магистралата, турен на шейната и върнат обратно в България още същата вечер. Договорил бил АЕЦ-а, Турски поток, не знам още какво си в туризма щяла да договарят Ангелкова, Петкова... Ами Дончев? Само път би тоя човек! Че тия министри въобще не стигнаха до микрофона! И забелязвате ли каква тишина настана след това конфузно от всяка гледна точка посещение. Ами тя съвместната пресконференция продължи много по-дълго - цели 27,29 минути!

Първо оказа се, че за да мине веточка от турски поток през България, Путин е питал Ердоган дали има нещо против. А и категорично отрече, Русия да има ангажимент към газовия хъб "Балкан",дето Борисов го нарисува на Юнкер, когато спря "Южен поток".

Две - какво има да се договаря по АЕЦ "Белене", като комуникацията преди посещението беше за някакви китайски инвеститори. Питахме тогава и обяснихме на една страница в "Уикенд" защо без Русия този проект е невъзможен, ако ще да предплатим цялото оборудване и да намерим инвеститор от Марс. Ако Русия не участва над 50% в този проект, няма да има Белене и хляб за мутрите, които от години му се точат на този проект.

И въпреки гадния вкус в устата след тази московска визита на Борисов, можем само да благодарим на президента Путин, че му натри носа на тоя Пинокио и самохвалко! Да благодарим за прекрасното посрещане на достойния ни Президент Радев и съпругата му, за чието посещение борисовите мекерета по медиите плюха отрова една седмица. Е, наиграха се! Сега мълчат гузно и Борисов не го виждам да се фъчка по екраните, значи - получи си го!

Нещата трябва да се развалят докрай, че да се оправят, е казал Ленин. И правилно!

Нора Стоичкова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.