БОЖЕ, НИМА В ТАЗИ ДЪРЖАВА ВСИЧКИ ПОЛУДЯХА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/bozhe-nima-v-tazi-darzhava-vsichki-poludyaha/20443 SvobodnoSlovo.eu
БОЖЕ, НИМА В ТАЗИ ДЪРЖАВА ВСИЧКИ ПОЛУДЯХА

Остана ли човек в тази държава, който ГЕРБ да не са мобилизирали на амбразурата, за да брани Министъра на културата? Колкото повече стават защитниците му, толкова по-смешни стават гербавите, защото няма как срещу документи и запис да се бориш с думи: ама той добър човек. Смешно е.

Още по-смешно и най-вече жалко е, когато човек с претенции за интелектуалец обявява за доносничество данните за корупция. Значи като видим кражба, корупция, ограбване от народа, от възпитание трябва да си мълчим?!? ТОВА ЛИ НИ КАЗВА НЕДЯЛКО ЙОРДАНОВ? Донос ли е да съобщиш за престъпление?!

И той ли се включи в омертата - всички да мълчим, докато ни ограбват пред очите ни. Да мълчим, когато началниците ощетяват със стотици хиляди и милиони левове държавата, тоест народа на България. Да мълчим, когато Сульо и Пульо забогатяват от рушвети и престъпления? Да мълчим, когато пред очите и ушите ни се случват престъпления!?!

НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ? Вместо да подкрепите разкриването на истината, обвинявате тези, които са подали сигнал за престъпление? Всички ли полудяхте, хора? Това не е нормално! Няма и да го приеа никога за нормално. И докато не се научим ДА СМЕ НЕПРИМИРИМИ към престапленията, те ще продължават. Докато нищо не остане от България!

Срамота!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.