БРАТЯ, РАЗБЕРЕТЕ, НЯМАМЕ ДРУГ ИЗХОД ОСВЕН ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/bratya-razberete-nyamame-drug-izhod-osven-izvanredno-polozhenie/20324 SvobodnoSlovo.eu
БРАТЯ, РАЗБЕРЕТЕ, НЯМАМЕ ДРУГ ИЗХОД ОСВЕН ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ

Скандалното гласуване на промените в Изборния кодекс, измислени от Баце, Цецо, Цеца, Цуца и Данито Барниръбъла, доказват по неопровержим начин тази въпиюща необходимост за спасението на България.

Държави като Франция, Турция, Египет, Украйна Македония, сега и САЩ, при ексклузивни обстоятелства обявяват без колебание извънредно положение и си решават проблемите.

Само ние в България си викаме “Дей Караджата?” и чакаме да падне тавана, чакаме чудо, чакаме да дойде дядо Иван, Радецки, НАТО, баба ти Меркел и оня с ишиаса, за да ни оправят, че да не умрем гладни и болни.

Все се надяваме и на продажните депутати (с 3% рейтинг и 2% обществено доверие) да направят нещо, а те, както знаем, нищо не правят, освен да крадат и да си вдигат заплатите до небето.

Извънредното положение, възмездието и рязката обществена активност на всички потърпевши социални пластове са единственият начин да се спрат безобразията на наглите крадливи гербаджии, довели страната до национална катастрофа.

Национализация, съд, конфискация на откраднатото, затвор за престъпниците и крадците, смъртно наказание за геноцид и национално предателство, нова Конституция, нови закони, нов ред, справедливост, труд, честност, достойнство - всичко това трябва да започне да се осъществява реално в периода на извънредното положение.

Според мен, час по-скоро трябва да се обяви и въведе временно извънредно положение, съгласно с чл. 84 и чл. 100, ал. 5 на Конституцията.

Извънредното положение не бива да се асоциира с полицейски час, повсеместен терор и др. То е законен механизъм за справяне със заплахи за съществуването на нацията и се ползва при необходимост от цивилизованите страни.

Само чрез извънредното положение в България, според чл. 15 на Европейската конвенция за защита правата на човека и основните свободи, могат да се отменят някои функции на сегашното пагубно за България гербаджийско правителство, да се ограничат някои права на управляващите, на престъпниците и на крадците и т.н., което е необходимо за да предотвратим, ако все още е възможно, демографската и националната ни катастрофа.

Без извънредно положение тези мизерни хора от ГЕРБ, БСП, ДПС, ВМРО и др., които са главно комунисти и агенти на ДС, както са тръгнали вече с Изборния кодекс, утре могат да гласуват в Парламента каквито си искат закони и да си разпределят абсолютно всички властови позиции и постове, за да присвоят абсолютно всички активи на държавата, доколкото ги има все още, и после да се оттеглят в Барцелона, на Женевското езеро и по екзотичните острови и курорти в собствени замъци да си харчат откраднатите от над милиони.

Могат да си кротуват, и Баце да се съюзи утре с Ердоган (и да даде за някой милион турски лири половин България), с Мадуро милионите са вече в наша банка), с Ким Чен Ун, с вожда на канибалите Муакаца Коно от Африка и с пингвините от Антарктида.

Тези прости и алчни хора могат да въведат утре в своя полза даже и робството, ангарията, еничарството, могат да измислят още всякакви перверзни данъци, такси, глоби и винетки, да забранят семейството, да въведат задължителния хомосексуализъм, да легализират инцеста, педофилията (тя и сега у нас е законна за един етнос), канибализма и какво ли още не, пречи ли им нещо?

Могат да направят каквото си искат с малодушния и отчаян български народ! И го правят!

Затова спасението ни, братя, е във временото извънредно положение!

Иначе България умира.

Акад. Петър Иванов

Снимка на Petar Ivanov.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.