ЦЕЦКУ ИСКА НАТО В ЧЕРНО МОРЕ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/cecku-iska-nato-v-cherno-more/20329 SvobodnoSlovo.eu
ЦЕЦКУ ИСКА НАТО В ЧЕРНО МОРЕ

Цветанът на мисълта отново е блеснал на Конференцията в Мюнхен. На страницата си във Фейсбук, мислителят е споделил: „Необходимо е повече присъствие на НАТО в Черноморския регион. Това не трябва да се възприема като провокация, а като гарант за сигурността и стабилността в региона. Трябва да се разработи стратегия за Черноморския регион с активното участие на НАТО и със съдействието на ЕС.“

Да си спомним и крадлата, видна евроатлантичка, как също призоваваше НАТО незабавно да разположи повече бази на територията на България и да навлезе в Черно море!

Един възпитаник на помощното училище, по професия физкултурник, по призвание предател, и една крадла, ни призовават не само да сме колония, но и ни въвличат във война.

България НЕ ИСКА ПОВЕЧЕ НАТО В БЪЛГАРИЯ И В ЧЕРНО МОРЕ! Не ви щем, не разбрахте ли! Или вярвате само на духачите, които постоянно идват на доклади и инструктажи.

Даваме над един милиард лева вноска за НАТО на година. Също толкова и за ЕС. Защото сме много богати. Тук трима българи се запалиха от мизерия само за една седмица, а нашите продажни управляващи се чудят как и във война да ни въвлекат. Защото надали някой си въобразява, че Русия ще остави нещата така. А и чий го търси НАТО в Черно море, че не разбрах!

Разбирате ли, българи, какво става! Продават ни, предават ни и ни въвличат и във война. Продадоха ни на краварите. Хора, които за чеп за зеле не стават, ги допуснахме да определят какво да бъде бъдещето на България. И те решиха, че бъдеще няма да има!

Колко зле трябва да стане, за да се събудим и да се изправим? Къде е границата, до която ще кажем: СТИГА?!

Елена Гунчева

 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.