Честит ден на Народните Будители, българи! Да изритаме тинята от парламента в името на тяхната светла памет!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/chestit-den-na-narodnite-buditeli-balgari-da-izritame-tinyata-ot-parlamenta-v-imeto-na-tyahnata-svetla-pamet/21377 SvobodnoSlovo.eu
Честит ден на Народните Будители, българи! Да изритаме тинята от парламента в името на тяхната светла памет!

Събуди се народе!

Да уволним и бутнем този УЖ Зам. Министър от парламента в името паметта на предците ни раздали се, а някои и умрели за родината, за да сме свободни ние тук, днес. Не за да ни псуват разни тиняци от телевизията!

В името на МАЙКА България (ТИНЯКО! - МАЙКА БЪЛГАРИЯ, запомни го това, на която ти НЕ ПРИНАДЛЕЖИШ ЩОТ СИ ОЛИГОФРЕН) С домати и яйца пред кабинета на НФСБ и ВМРО, ама докато Карачанов се знае, че е там и да не се пуска да излезе цяла нощ от тоя скапан кабинет докато не подпише каквото трябва! Ще ми се е....т те с народа. Ма Вие кои бяхте ВЕ?

Борбите затова са борби да се водят докрай и до резултат и до нищо друго в името на България! Тоя мизерник не може да е там. Това е отрова, тиня, кал, падение човешко. Това е срам и позор за светлата ни и Велика Българска история! Вън! Да си ходи той в Испания. Достойните хора да остават тук.

Елица Стоименова

https://www.youtube.com/watch?v=emaIRVqJ4NU

https://www.youtube.com/watch?v=Pom7IUcOZ3Y

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.