ЦИНИЗЪМ Е ДРУГОТО ИМЕ НА ГЕРБ!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/cinizam-e-drugoto-ime-na-gerb/20125 SvobodnoSlovo.eu
ЦИНИЗЪМ Е ДРУГОТО ИМЕ НА ГЕРБ!

Значи – когато БСП управлява с ДПС, това се нарича пагубен ход за България , коалиция за кражби. Когато ГЕРБ управлява – и то мръснишки, задкулисно и лицемерно лъже своите избиратели – това те го наричат етническа толерантност. Свещен порив да се запази етническия мир! Сега и двамата политически прошляци – Б.Б. и Цвъки ще си съдерат гърлата да убеждават своите избиратели, че нямат нищо общо с ДПС.

Да, ама не е така и задникът на тази общност лъсна. Каза им го дори Сидеров: вече Цветанов не разчита на обединените патриоти, а прави друга конфигурация. Ясно с кого я прави. С ДПС, разбира се. Борисов раздаде щедри пари на турските кметове, даде пари за увеличение на заплатите на имамите, дори ги приравни с учителите / пореден цинизъм и обида за българския учител/, сега опрости на пръдливите ходжи 8 милиона само и само да се задържат за властта, която е всичко за случайника от Банкя.

Каракачанов само допреди два месеца плашеше народа: какво искате, ние патриотите да се отдръпнем и да дадем властта на ДПС! Ами и да не го искаш, Каракачанов, ДПС управлява и ви прави за смях. Защо не се махнете? Защото кокалът на властта е далеч по- сладък от опозиционните дробчета.

Затова Борисов е циничен: „Коалиция с ДПС не правя“. Да, формално не правиш, но управляваш с тях – вече двамата с Цветанов не можете да излъжите народа! Стигнахте дъното на политическото си падение!

Стефан Северин

Снимка на Стефан Северин.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.