Държавата издала лиценз за охранителна дейност на фирми на мутри

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/darzhavata-izdala-licenz-za-ohranitelna-deynost-na-firmi-na-mutri/22021 SvobodnoSlovo.eu
Държавата издала лиценз за охранителна дейност на фирми на мутри

Държавата издала лиценз за охранителна дейност на фирми на мутри, защото фирмите си имали номинални собственици и държавата, в лицето на полицията, няма никаква представа, че реалните собственици на тези фирми са осъждани за криминална дейност мутри.

Не разбирам защо това изобщо предизвиква някакво вълнение.

Та от 10 години начело на държавата стои мутра с криминално минало и криминални прояви в страни от Европа. Долнопробна, елементарна мутра, портиер на главорези и наркотрафиканти.

И понеже този отрицателен естествен подбор няма как да е устойчив то в задачата се пита кой продължава да назначава тези мутри на овластени с политическа или икономическа власт позиции, така че да контролират държавата.

Точният отговор е начална точка на промяна. Останалото е тичане по последствията.

Мирослав Иванов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.