ДИПЛОМАЦИЯТА КАТО МАГИЯ И ВУДУТО КАТО ДИПЛОМАЦИЯ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/diplomaciyata-kato-magiya-i-vuduto-kato-diplomaciya/47250 SvobodnoSlovo.eu
ДИПЛОМАЦИЯТА КАТО МАГИЯ И ВУДУТО КАТО ДИПЛОМАЦИЯ

 

Всички очаквахме Нейно Превъзходителство Олеся Украинчук-чук да сюрпризира дипломатическото пространство по света и у нас. Без съмнение професионалната биография на представителката на Зеленски в България стана по-известна и от биографията на най-известните певачки и политици. Направо легенди се понесоха за професионалната й реализация по основната професия на сексолог и секс гуру. Няма лошо, жената поне нещо може, професионалистка ни изпратиха.

Но ето днес, тя ни шокира с други нейни таланти. Видната дипломатка и представителка на Зеленски разкри пред зашеметеното българско население, че се занимава с вуду и черна магия. Които отправя към архиврага си Путин. Предполагам, от Руското посолство, като по-консервативни, надали ще направят вуду кукла на Зеленски, най-много да повикат екзорсист на Олеся. Или психолог. Или пък по-специализирана професия. 

Дипломацията стана магия в прекия смисъл на думата. Вече не се изпращат дипломатически ноти, а кукли на врага, набодени на съответните места. Вече си обяснявам червеното конче, елегантно вързано по ръчищата на много видни наши политици. Обяснявам си и как "любимата" ми партия има доста членове и фенове, които се занимават с окултизъм и вещерство. Магията явно трайно навлиза в политиката. Изключително е притеснително дипломати, политици, инфлуенсъри и други подобни да се занимават с подобни нелепи неща. За здравословното им и по-специално душевно състояние не е редно и хуманно да коментирам. Само се надявам овреме да потърсят помощ. Въпросът е накъде отива света. А нали знаете, когато има вещици, скоро ще има и клади....

Елена Гунчева-Гривова

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.