ДНЕС ДЕЖУРЕН Е АГЕНТ АЛБЪРТ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/dnes-dezhuren-e-agent-albart/20437 SvobodnoSlovo.eu
ДНЕС ДЕЖУРЕН Е АГЕНТ АЛБЪРТ

Както и прогнозирах, гербавите свикаха цялото тролско войнство, за да се брани срещу Президента. Пуническата война по повод признаването или непризнаването на Гуайдо стигна до нови низини.

Днес дежурен по Президент в ПИК-ливата медия беше агент Албърт.

Агент Албърт /познат сред колегите си като Коритаров/ реши, че позицията на Президента е "национален срам" и "мракобесническа". Човекът, който без всякакъв срам си признава, че е станал агент на Държавна сигурност, защото му било интересно!!! Тоест доносничеството открай време му е хоби, по негови признания.

Същият този агент Албърт също сам си признава, че е използвал фалшиво медицинство, за да се освободи от казармата.

И странно защо един доносник и агент, който е използвал фалшиви документи, за да не изпълни дълга си към родината, решава да бъде съдник на морала и политиката. Много странно! В България колкото повече не ставаш за нищо, толкова повече се напъваш да се изявяваш по повод и без повод. Може пък и да са му обещали нещо на човечеца, и без това, откакто се разбра, че е бил агент на ДС, кариерата му много бързо залезе. А явно, за да стане отново известен, е готов на всичко. Както едно време....

И искам да заявя следното: Аз, като българка, като гражданин на Република България, НЕ ПОДКРЕПЯМ Гуайдо за временен или какъвто и да е президент на Венецуела. И то не само защото прилича на превъзбуден глист, а защото смятам, че един американски възпитаник и протеже не можа еднолично да се налага и да се опитва да измести законно избраният президент. Да приемем обратното, означава да потъпчем всякакви международни норми!

И не само аз, но и голяма част от българският народ споделя тази позиция. Президентът Радев се съобрази с волята на народа си и нормите на международното право.

И не е работа на доносници и бивши или настоящи агенти, па макар и дежурни по черен ПР в медиите, да критикуват. Какъв е Президентът и дали е гордост или срам, е решил НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ!!!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.