Един мой коментар към орките

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/edin-moy-komentar-kam-orkite/53654 SvobodnoSlovo.eu
Един мой коментар към орките

 

Изпитвам неволно възхищение към тъпата упоритост, с която се хвърляте на барикадата да защитавате Божествения. Всеки нормален човек с поне две мозъчни клетки би се спрял, но вие сте упорити.

Напомням ви, отвреме навреме да си освежавате опорките, публикувани в БОТ и ВЪЗРОЖДЕНЦИ, за да не изтървете най-новите крясъци на опорките на тъпата Йовка. Разбира се, традиционна опорка е: а вие какво предлагате?

Всъщност политиците трябва да предлагате, ние сме простосмъртен електорат и си питаме. Друга опорка е: ами другите са по-лошо. Еднакви сте - опорка на ГЕРБ и който плати.

Трета опорка - на вас ви плащат. Явно дефицита на гънки ви кара да правите проекция на вашите намерения спрямо останалите. Няма да повярвате, ама има хора, които могат да си изкарват парите с професията си и работата си, а не им се налага да се издържат от политиката, ерго, могат да си позволят съвсем безплатно да ви критикуват. Друга опорка - вие сте евроатлантици. Ами не сме.

Нямам спестявания в евро от принципни съображения, за разлика от Костя всеки ден тричам американците и пак за разлика от него не съм се срещала с тях в покрайните на София. Характерно за възбудените орки е, че имената им принципно са написани на латиница или пък откровено не са български, а вероятно от гагаузкия и максудски етнос, не че има нещо лошо, ама все пак е България тук, ако обичате, нека българите сами да се спасяваме.

Другият характерен белег е, че или няма профилна снимка и е с 50 приятели, или е изваден от учебника на Чезаре Ломброзо екземпляр. Хайде, почвайте да заработвате, забавно е.

 

Елена Гунчева-Гривова

5 Коментара

Ненкова

преди 1 година

Злобна кучка!

Коментирай

Ненкова

преди 1 година

Злобна кучка!

Коментирай

Харалампи

преди 1 година

На 70 години съм и с висше образование, но не разбрах идеята на това изказване. Моля някой, който ме разбрал да пише тук.

Коментирай

Ненкова

преди 1 година

Г-н Харалампи,нарича се БАР(Биополярно афективно разтройство).Гунчева,се нуждае от консултация с д-р ГЪЛЪБОВА. Това е.

Коментирай

Ненкова

преди 1 година

Г-н Харалампи,нарича се БАР(Биополярно афективно разтройство).Гунчева,се нуждае от консултация с д-р ГЪЛЪБОВА. Това е..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.