ЕВРОПА – ЗАКОННА ПЛЯЧКА НА ПРИМИТИВНОСТТА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/evropa-zakonna-plyachka-na-primitivnostta/128306 SvobodnoSlovo.eu
ЕВРОПА – ЗАКОННА ПЛЯЧКА НА ПРИМИТИВНОСТТА

ЕВРОПА – ЗАКОННА ПЛЯЧКА НА ПРИМИТИВНОСТТА

Рестото на „бежанци”, влезли през България вече започна...  

Десетте спорни аяти в Корана спрямо жените, залегнали и в Шериата, съдържат следните постулати: 1. Бийте ги. 2. Отрежете им ръцете. 3. Мъж може да се ожени за четири жени. 4. Мъж може да се ожени за момиче, което не е влязло в пуберитета. 5. Мъж може да прави секс с пленнички от война. 6. Мъж може да се ожени за жената на осиновения си син. 7. Свидетелството на една жена е половината от свидетелството на един мъж. 8. Жената наследява половината от това, което един мъж наследява. 9. Жени - бъдете маймуни презрени. 10. Бийте немусулманите.

Високият морал е равен на висока раждаемост. По времето, когато Европа е колониализирала Африка, европейките са раждали много деца и са били покрити с рокли, дълги до петите, а негрите от Африка са ходили съвсем голи. Сега европейката с късата пола, впит до ингвиналните гънки ластичен клин и дълбокото деколте е прилично облечена според модните представи, но за ислямиститe си е направо гола. Африка продължава да е диво място. Съвокупляват се както им падне и раждат, когато им дойде. Там повечето хора не гледат телевизия и няма канали, по които да им се промиват мозъците. Освен това, там моралът е ужасно висок и жените ходят покрити с чували. Ние заключваме децата си в къщи, защото по този начин ги пазим от опасностите на улицата. Мюсюлманите правят същото, само че не с децата си, а с жените си. Това са хора вярващи в Аллах, които знаят, че да изнасилиш правоверна е голям грях. Също така знаят, че наказанието за такова изнасилване е да те убият с камъни. Но повечето европейки не са правоверни и тяхното изнасилване не е грях. Те ходят полуголи и според тях сами си го търсят. Що се отнася до убиването с камъни, това е така само в страните, приели законът на Шериата. Тук в Европа смъртното наказание е отменено, а изнасилването вече се смята почти като административно нарушение. В Швеция дори приеха закон, според който, ако спиш с проститутка наказанието е същото, като това да изнасилиш девствена ученичка. Всички ще предпочетат да чукат шведки...

Европейката мечтае за млад, здрав негър, с голям инструмент. Всяка дебела и грозна феминистка иска да сложи бурка и да се скрие от погледите. По-точно, мечтае не толкова тя да се скрие, колкото иска всички млади, апетитни мадами да бъдат покрити с бурки. Така тя иска да отмъсти на мъжете. Същите мъже, които не са я забелязвали. Сега те вече няма да могат да се заглеждат по хубавите момичета. Единственото, което ще им остане е да се чудят какво ли има вътре в чувала. Излиза, че единственото, от което феминистките се интересуват е как да откраднат нечий чужд мъж. Погледнато от гледната точка на европейската феминистка, кога иначе ще й се отвори парашута да си вземе в къщи едно младо, яко мигрантче? Феминистките уж се борят за правата на жените, а хич не ги интересува, че повечето от тези млади мъже, които идват в Европа си имат жени и деца, които са изоставили в Азия и Африка на произвола на съдбата. Защо да ги водят тук и какво ще правят те в Европа, където по улиците се разхождат съвсем самички полуголи жени? Дойде време континента на бурките да колониализира континента на монокините!

По принцип, в ислямските страни, където е разрешено многоженството има дефицит на жени и сериозен проблем със старите ергени. Много от бедните мъже, които не могат да си купят там жена остават самотни и се налага да се чукат помежду си, но в Европа има голяма гей общност, която с готовност ще ги приеме. В ислямските страни, те кротко, без да го афишират се чукат помежду си, защото там чуждите жени са табу, заключени в къщи и не ходят по улиците. А дори и да излезнат са опаковани така, че да не предизвикат грешни желания в мъжете.

Днес Европа е като остров в бурното море. Като укрепен замък, в който се ширят богатите аристократи. Замък, където е пълно с храна, леки жени и цари разврат, а наоколо обикалят тълпи от бедни и гладни. Това рано или късно води до драматичен край. Бедните щурмуват замъка, гилотинират благородниците, изяждат това, което е останало за изяждане и изчукват това, което е останало за изчукване. В Африка има над милиард неграмотни и необразовани, които не стават за нищо друго освен за социално слаби бъдещи европейци, които да живеят на социални помощи. Какво ли ще правим с тях?

Хората в Европа живеят в непрекъснат страх за единственото им чадо. Спокойствие има само мюсюлманина, който има десет деца и който е приел мисълта, че няма как да ги изгледа всичките и че поне едно-две ще дадат фира. Когато някое от децата на мюсюлманина умре, той ще поплаче малко на гроба му и ще го забрави. Наскоро гледах покъртителен клип в youtube как арабин собственоръчно погребва жива в пустинята, явно излишната си невръстна дъщеричка, която през цялото време го съзерцаваше усмихнато, с доверчив поглед, мислейки че е игра, докато напълно я зари с пясък в трапа. А когато нашето единствено дете умре, ни иде да се самоубием! Същото е и когато цял живот си гледал едно дете и то вземе че стане наркоман, проститутка, или остане стар ерген. Всъщност, по света деца се раждат много. Населението непрекъснато се увеличава. Ако не се спре тази тенденция, това ще доведе до нова световна война! Защо се ограничава раждаемостта в Европа, но не го правят в Индия, или в Африка? За да се реши глобалния проблем, всеки трябва да погледне в собствения си двор и да си реши проблемите, а не да го изнася извън границите си. Дори и папата се включи в контрола на раждаемостта, като каза: „Католиците не трябва да се плодят като зайци!“ Тоест, и той гледа в собствения си двор и не се бърка в работите на другите. Но, къде останаха основните идеи на католицизма? Къде остана призива: „Никакви контрацептиви, никакви аборти!“

Европейска жена почти не се нуждае от спермата на мъжа. За целта вече има спермо банка. Когато жената реши да стане майка, отива в тази банка и там в контролирана среда забременява от случаен донор. Нещо като да си купиш билет от Тотото и да чакаш да чукнеш джакпота. На съвременната европейска, еманципирана жена мъж в къщи не й е нужен. Тя сама си гледа децата, сама си ги възпитава. Сама си гледа къщата, сама си прави ремонтите. Сама си кара колата. Сама си печели парите, а и да не печели достатъчно, държавата й помага, защото била самотна майка. Ако имаше мъж, държавата не само, че нямаше да й помага, но и този нещастник мъжът и, всичко щеше да изпие. За спермата да не говорим, там предлагането винаги е било повече от търсенето. Може би, единственото, за което още са им нужни е за секс. Освен като секс играчки, те за нищо друго не са нужни! 

В този европейски социален модел за първи път има истинско равноправие между мъжа и жената. Не като в исляма, където жената няма никакви права и е превърната в робиня. В тази религия всеки, който има пари, може да си купи инкубатора за яйцеклетки, наречен жена. При мюсюлманите въпросите на възпроизводството се решават изцяло от мъжете и там жените са просто едни безгласни букви. При европейците въпросите свързани с това се решават единствено и само от жените, а мъжът е превърнат в безгласна маса от мозък и мускули. Какъв е смисъла от това да имаш мозък и мускули, ако те не могат да ти помогнат да се уредиш със секс и си напълно откъснат от процеса на възпроизводство и изхвърлен на боклука?

При тази ниска раждаемост Европа не може да остане като остров. Разбираемо икономически е, че Европа трябва да отвори вратите си и да приеме емигранти. Но въпросът е кого да приеме? Дали да приеме най-умните, най-адаптивните, най-образованите и най-богатите, или да приеме най-бедните и най-неуките? Въпросът е дали да вземе каймака, или утайката? В САЩ какво правеха? Приемаха емигранти, но не куцо и сакато, а подбираха само най-доброто. Като пример е лотарията им за зелени карти. Ужким е лотария, но ако си млад, здрав, богат и красив печелиш лотарията, а ако си беден и слабоват, не печелиш. Там дори имат закон. Всеки, който внесе един милион долара е добре дошъл в Америка. Не ги интересува тези пари дали ги е крал от някъде. Важното е че е достатъчно умен и безскрупулен да спечели тези пари. Всеки, който има пари, или има потенциала да спечели пари е добре дошъл там, а неудачниците нека стоят в страните си. И на тях им трябва свежа кръв, но качествена кръв, от качествени хора. Уви и там нещата се скапаха, като в Европа, че вече и по-зле...

Когато унищожаваш една раса, един народ или, една етническа група и насилствено променяш съотношението между отделните етнически групи, това се нарича геноцид! Но за тези, които докарват от Африка неграмотни примитиви и заменят белите с черни, това за тях е политически коректно и не е геноцид. Колониалните нации имаше защо да изпитват спрямо тях угризения и комплекси от недалечното си минало. Но, защо и останалите трябва да изплащаме сметката им?

Светослав Атаджанов 

2 Коментара

Андрей К.

преди 1 месец

Браво, интелигентен анализ. Все пак разумът на европееца трябва да надделее.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.