Факт е, че БСП подпали задника на ГЕРБ и наруши комфорта на Бойко

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/fakt-e-che-bsp-podpali-zadnika-na-gerb-i-narushi-komforta-na-boyko/20297 SvobodnoSlovo.eu
Факт е, че БСП подпали задника на ГЕРБ и наруши комфорта на Бойко

След паникьоските ходове на Бойко, да се пробвам и аз в политическото врачуване. Имам предчувствие, че ПГ на "БСП за България", за да не преиграе в така създадената комедия, ще се върне в НС, а Нинова и нейният щаб ще дебнат зорко и при първото кривване на ГЕРБ, отново ще напуснат парламента. Очаквам постъпателни и постепенни действия на опозицията по въпросите за машинното гласуване, както и по изчистване на мъртвите души от избирателните списъци. Нямам идея какво ще предприемат ДПС, а какво ще направи "Воля", няма никакво значение. Предпоставки за изненади има и в НФСБ, както и в "Атака".

Факт е, че БСП подпали задника на ГЕРБ и наруши комфорта на Бойко. И това е добра новина. А дали съм на прав път в предсказанията си, предстои да видим.

Любо Кольовски

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.