Hа власт са пълни идиоти. Знам, че това не е ново. Новото е, че пълните идиоти са изплашени

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ha-vlast-sa-palni-idioti-znam-che-tova-ne-e-novo-novoto-e-che-palnite-idioti-sa-izplasheni/21875 SvobodnoSlovo.eu
Hа власт са пълни идиоти. Знам, че това не е ново. Новото е, че пълните идиоти са изплашени

Когато казвам, че е страшно...

В авариен и спешен режим, усетила как това, че #УправлениетоУбива става видимо за много хора, държавата се провикна: Създаваме единен орган за контрол на безопасността по пътищата.

Защото, нали, всеки трябвало да си носи своята отговорност. Така каза министър-председателят. А на неговата дума може да се вярва, знаем.

Веднага ползите от идеята бяха представени от вицепремиера Томислв Дончев.

И всичко звучи много хубаво. Единственият му проблем на всичко това е, че е пълна шитня.

Защото такъв единен държавен орган СЪЩЕСТВУВА от 15 ГОДИНИ!

Да, създаден е през 2003 г. И не само е съставен, ами си действа. Поне на хартия. Както всичко в това престъпно управление. Последното му заседание е от май 2018 г.

Председателства се от министъра на вътрешните работи.

Какво значи всичко това ли? Значи, че на власт са пълни идиоти. Знам, че това не е ново. Новото е, че пълните идиоти са изплашени. Изплашени са, че хората могат да им поискат отговорност за това, което вършат в последните десет години. А това, което вършат е, че в своята корумпираност и некомпетентност УБИВАТ ХОРА.

Още по темата за Държавно-обществената консултативна комисия по проблемите на безопасността на движението можете да видите на стената на Асен Генов, където прочетох няколко неща и аз и реших да се поровя в темата.

Мирослав Иванов

Снимка на Мирослав Иванов.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.