Хубаво е, че Главатарят няма магаре. Че щеше да го направи я депутат, я министър

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/hubavo-e-che-glavataryat-nyama-magare-che-shteshe-da-go-napravi-ya-deputat-ya-ministar/20787 SvobodnoSlovo.eu
Хубаво е, че Главатарят няма магаре. Че щеше да го направи я депутат, я министър

"Няма да има винетки за Северната тангента в София. Това стана ясно след заседание в Мнистерски съвет между премиера Бойко Борисов, председателят на УС на АПИ инж. Светослав Глосов, регионалният министър Петя Аврамова, вътрешният министър Младен Маринов и министърът на финансите Владислав Горанов. Министър-председателят обясни, че е разпоредил да се преправят плановете за винетната система.", гърмят медиите в първия делничен ден на Новата година. Грохотът от тая новина е оглушителен, а предупредителния тътен ни изтръпна веднага след Коледа и дни преди Нова година. В суматохата с винетките по Северната тангента стана ясно, че Столичната община, която е собственик на тангентата, не може да се разбере с АПИ, която не е собственик на тангентата, но няма нищо против да получава по някой лев от винетките в спорния участък. Две ведомства - общината и агенцията, се хванаха за гушите, вместо да разрешат гупашкия си спор, като поставят няколко пътни знака, указващи, че движението по тангентата е без винетки. Да, ама не! Нали трябва да се поддържа хероичния имидж на Главатаря! И ето, спретнаха една пиеска, за да се яви лично Той, да откъсне часове от скъпоценното си време, да размаха пръст заплашително, да тропне с крак и да артикулира волята си в някаква говежда гама.

Хубаво е, че Главатарят няма магаре. Че щеше да го направи я депутат, я министър или пък зам. председател на "партията" си. Древноримските диктатори ми изглеждат като дечица от детска градина, в сравнение с Него!

Любо Кольовски

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.