Колтуклиева: Излиза, че инвестицията на Сариев е финансовият министър

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/koltuklieva-izliza-che-investiciyata-na-sariev-e-finansoviyat-ministar/21046 SvobodnoSlovo.eu
Колтуклиева: Излиза, че инвестицията на Сариев е финансовият министър

Ако кръстникът е купил апартамента от 180 кв.м в луксозния затворен комплекс ЕСТЕ през май 2011 г. с инвестиционна цел, както твърди безвъзмездният ползвател Владислав Горанов, не е ли абсурдно Иван Сариев да не търси купувач или наемател 7 години и половина?!

Излиза, че инвестицията е финансовият министър!

.............

На 22 май 2012 г. Владислав Горанов ( тогава заместник-министър на финансите) много се бил уплашил от пернишкото земетресение(?!); напуснал своя апартамент; настанил се в апартамента на кръстника си масон Иван Сариев в луксозния комплекс ESTE и не си тръгнал оттам 6 години.

Според декларацията на Горанов той има 2 апартамента в София.

По думите на финансовия министър пред Нова телевизия, кръстникът Сариев бил купил апартамента от 180 кв.м.в ЕСТЕ ( през май 2011 г.) с инвестиционна цел! Е, да, добра инвестиция е направил, навярно-:)))

...А десетки хиляди други българи след земетресения години наред живеят по фургони и в полуразрушени къщи, защото държавата и общините нехаят.

В Перник социално слабите, пострадали при земетресението, получават еднократни помощи в размер от 325 лева!

32 години след голямото земетресение в Стражица още не са заличени следите от разрухата.

Журналистката Соня Колтуклиева, Фейсбук

.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.