Кризисно радиоактивно облъчване от министерски съвет!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/krizisno-radioaktivno-oblachvane-ot-ministerski-savet/15895 SvobodnoSlovo.eu
Кризисно радиоактивно облъчване от министерски съвет!

Кризисно радиоактивно облъчване от министерски съвет!

След почти два месеца грабеж на милиарди от държавната хазна, дойде ред и на кризисния пиар, който трябва да оправдае всяко действие и бездействие на политико-експертната тор. Екип от наглеци, който стоят сгушени в пазвата на един престъпник и са готови да жертват собствената си и професионална чест, в името на политическото оцеляване на бандита.

Ясно е на всички, че експертизата на нашите политико-експертни талибани стига до това да четат денонощно чужди достижения, да плагиатстват изводите на западни учени, да гледат строго с изпразнен от смисъл поглед и да осребряват присъствието си, в милиони натрупани денги. За по-гладните може и милиарди денги.

Кой от вас вижда поне един западен политик, който да не изглежда като нашите шутове? Европейска политическа пародия. Пълни смешници, които освен всичко останало, повечето са корумпирани и зависими. Какво точно зависи от тези недъгави и немощни кукли на конци, които видимо са безплодни дървета и тяхното поставяне на политическата сцена съвсем не е случайно. Нима точно те не легитимираха политически и с личен ангажимент, нашият балкански гангстер и не го държат вече две десетилетия начело на разпадащата ни се държавност и загиваща нация!? Не виждат ли това!? Виждат.

.............................................................................................

Овчарчето Калитко от банкя е ясен за всички нас. Дребен тарикат, мошеник и крадец, който под прикритието на европейски политически чадър се трансформира в балкански наркобарон, глава на държавно организираната престъпност и силен международен трафикант!!! Това е трайно установено в държавата мафиотско управление на големи финансови потоци придобити по престъпен начин с цел дългосрочно политическо влияние! Затова всеки от нас има усещането, че няма изход и изпада в отчаяние.

.........................................................................................

В едно е прав лицето Мутафчийски, което успяхме да убедим да свали генералската униформа, защото тя няма нищо общо с него и с другия престъпник до него, който също има генералски мундир. Фалшиви генерали да искаш! Та, това лице помоли да не убиваме вестоносеца, въпреки, че в нашият случай вестоносецът се самоуби и ние нямаме вина за неговата смърт и бъдещото му възкресение като кандидат президент на хунтата. Нещо като Цецка Цачева, облечена в генералска униформа! И също толкова значителен.

Да не забравяме все пак, че рибата се вмирисва от главата! Главата, която решава всичко у нас се нарича Европейски Съюз. В България има само гнила администрация и престъпници управляващи тази администрация, нищо друго. Нищо. И ако искаме незабавна промяна, предлагам като офицер на действителна служба да насочим славната българска артилерия в правилната посока. Към Европа! Нека европейците да чуят не пукота на черешовото топче, а да усетят грохота на ада върху собствените им глави...

И да изтрезнеят.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.