НАЦИЯ НЕ Е МРЪСНА ДУМА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/naciya-ne-e-mrasna-duma-2/20313 SvobodnoSlovo.eu
НАЦИЯ НЕ Е МРЪСНА ДУМА

Вчера едно събитие за пореден път ме накара да се замисля. Луковмарш. Възхваляван и отричан. А всъщност явление, което трябва да накара всички да се замислим. Защото трябва да направим избор.

А изборът е дали да бъдем мултикултуралистка сива тълпа, или българска нация. И колкото повече време минава от нашето членство в Европейския съюз, толкова по-силно този въпрос изисква отговора ни.

Нация не е мръсна дума. Национализъм – също. Да си родолюбец и да поставяш България на първо място е достойно. Това те прави българин. И в Европа протичат същите процеси. Не се лъжете от захаросаните телевизионни предавания и официалните изявления. В целия континент все повече хора се запитват: „Защо трябва да забравим кои сме?”

И как така Европейският съюз от икономически, се превърна в мултикултуралистичен джендърски изискващ и отричащ отечествата. Европейците искаха Европа без граници, свободно движение на капитали и хора, единни решения. А се стигна до задължително мислене, отричане на националното и на историята, налагане на различното по начин, недопускащ собствено мнение. Как от защитата на децата от насилие се стигна до насилственото им отнемане от родителите за най-малкото провинение или изказване на различно от джендърското мислене. Как от защита правата на хомосексуалистите, се стигна до налагане на всички на тяхната култура, без право на изразяване на каквото и да е мнение. Как се стигна от толерантността към религиите, до пълно отричане на християнските ценности? Как се стигна от желанието за интеграция на ромите, до привилигирована каста от ненаказани престъпници?

Въпроси, на които не само ние, българите, трябва да си отговорим. Защото пътят, по който е тръгнала Европа, е погрешен и това вече се вижда. Франция, Унгария, Италия, скоро и в Германия. Навсякъде хората протестират срещу това, в което се опитват да ги превърнат. И да напомня мисълта на Гьобелс, че народ, лишен от история, се превръща в лесно управляема тълпа.

Затова и съм възмутена, че български политици поставят на първо място европейски и евроатлантически ценности. Български офицери са награждавани от чужди армии! Първо спазваме изискванията на Европейския съюз, а след това българските интереси!

ТОВА НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА ТАКА! България е над всичко – над джендърските ви идеологии, над евроатлантическите ви ценности, над директивите, резолюциите и конвенциите, над соросоидните опити да ни накарат да забравим кои сме, над продажните ни политици, които заради власт и пари ни продадоха на САЩ. Допуснахме една държава на три века да командва държава на тринадесет века!

България е над всичко! Това е! Тринадесет века е било така. И така и ще бъде! Въпреки предателите, въпреки ЕС, въпреки всичко. Аз се гордея, че съм българка. На първо място е България, християнската вяра, българските традиции и култура, българският народ. И не се срамувам от това, че не се интересувам от евроатлантическите ценности. Като виждам кои ги поставят на първо място – едни национални предатели, една крадла, едни корумпирани мафиоти, смятам за срамно да бъда в подобна компания с подобни ценности!

Да живее България!

Елена Гунчева

Снимка на Елена Гунчева.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.