Надявам се полицаите и жандармеристите да се уморят и да им омръзнат тъпите заповеди на премиера и управниците

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nadyavam-se-policaite-i-zhandarmeristite-da-se-umoryat-i-da-im-omraznat-tapite-zapovedi-na-premiera-i-upravnicite/15652 SvobodnoSlovo.eu
Надявам се полицаите и жандармеристите да се уморят и да им омръзнат тъпите заповеди на премиера и управниците

Надявам се полицаите и жандармеристите да се уморят и да им омръзнат тъпите заповеди на премиера и управниците, разните безумни КПП, декларации и охрана на правителството срещу мирно протестиращи граждани. Надявам се полицаите да се ядосат на жалките подаяния от 650 лв. за извънредната им служба. Надявам се полицаите да свалят каските, шлемовете и щитовете и да оставят палките и белезниците на земята.

Надявам се Гешев, главен прокурор, да прелисти учебниците по наказателно право от студентските (?!) си години, както и НК и да види какво означава търговия с власт и вияние, преди да е прочел съдържанието на SMS-кореспонденцията между Божков и Горанов, а не да се доверява на оценките на неграмотните си колеги и подчинени.

Надвам се някой да каже на премиера, че вече дори не е смешен със сценките си, на които ни принуждава да гледаме как той гледа разни неща, от които нищо не разбира и нарича това инспекция.

Надявам се... Но остарявам и е твърде вероятно да не ми остава много време да продължавам да се надявам.

Любо Кольовски

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.