НАГЛОСТ, ГРАНИЧЕЩА С ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/naglost-granicheshta-s-prestaplenie/20383 SvobodnoSlovo.eu
НАГЛОСТ, ГРАНИЧЕЩА С ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Никой ли не вижда как САЩ се бъркат нагло във вътрешните работи на всички държави? Откъде накъде Помпейо ще ходи да убеждава суверенни държави да минава или да не минава газопровод през тях? Американското влияние било намаляло, според тях! Че защо изобщо трябва да го има. Голямата грешка на Европа е, че след ВСВ позволи на краварите да си въобразят, че са световна сила и докато европейските държави се караха, те се превърнаха в нагъл агресор, бъркащ се навсякъде и вземащ решения вместо държавите.

Само предполагам, че отговорът на Орбан ще може да се изрази само с един пръст. За разлика от нашите предатели, той мисли първо за народа на Унгария. Вижда се и къде другаде ще отиде Помпейо. При нас няма да идва, защото направо Цецку го привикаха за инструктаж. И това ще бъде поредният провал за енергетиката на България, както и пропуснати ползи от такси. Ама важното да сме добро куче!

Америка няма място нито в Европа, нито в България! Да си гледат техните проблеми. Които не са малки. Защото когато се прекали, резултатът обикновено е изпращане с ритници!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.