НАРОДЪТ Е СУВЕРЕН НА БЪЛГАРИЯ, НЕ ШАЙКАТА ВИ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/narodat-e-suveren-na-balgariya-ne-shaykata-vi/20424 SvobodnoSlovo.eu
НАРОДЪТ Е СУВЕРЕН НА БЪЛГАРИЯ, НЕ ШАЙКАТА ВИ

Някой си Георг Георгиев, лидер на младежките гербави и по съвместителство заместник-министър на външните работи, отново доказа, че колкото повече не разбираш от нищо и колкото по-нагъл си, толкова устата ти е по-голяма.

Същият Георг обявява, че авторитетът на България бил накърнен от позицията на Президента Радев, която не съответствала на националната и „какво ще си кажат в ЕС за това“.

И понеже явно момченцето смята, че светът започва и свършва с гербавите, да го приземя малко. Понеже съм убедена, че не е чел Конституцията, да отвори и да си прочете, че цялата власт произлиза от народа и се упражнява в името на народа. Тоест, правителството може да определя външната политика само и единствено при съобразяване с народа и неговите интереси. Другото би било държавна измяна и нарушение на Конституцията.

И вместо Георг да пита какво ще кажат от ЕС, да вземе да се заслуша какво казват в България! Или не смята, че ние сме важни. За гербавите е характерно, че евроатлантическите ценности, ЕС и САЩ са на първо място – преди народа им, преди България и преди всичко морално и човешко. Те отдавна са се продали. И искат ние да ги следваме….

Гербавите дори не осъзнават какво мислят хората за тях, както и за последната им издънка да признаят Гуайдо за временен президент. Защото ЕС и САЩ го искали. Да напомня ли, че само 19 страни от ЕС го признаха? Или те също не споделят европейските ценности!?!

И ООН ли губи авторитет, като запази неутралитет? Кой си ти, гербавото, който си позволяваш да даваш подобни оценки? Защо не излезеш на улицата да попиташ хората какво мислят? Защото сте длъжни да управлявате, като се съобразявате с мнението на българите, а не на американците, ако не си го схванал?

Не си достоен и нямаш право да критикуваш Президента Радев, който изрази позицията на огромната част от българския народ. А народът е суверенът на България, не шайката ти! И изобщо не ни дреме какво ще кажат господарите ви, които ви държат на власт!

Да не говорим, че точно този младежки „лидер“, за когото слуховете говорят, че отдавна е минал на другия бряг и няма необходимите качества да заема поста, няма правото да критикува човек, пряко избран от мнозинството на българския народ. Или за него два и половина милиона българи нямат право на мнение??!

Моята позиция е, че Гуайдо е американска подлога, която ще свърши мръсната работа на САЩ, за да докопат петрола. И България няма правото да признава един самозванец и бъдещ диктатор! Защото за разлика от шайката, българите не признаваме САЩ за наши господари и техните интереси НЕ СА наши интереси.

И съвет към гербавите – НЕ СЕ КОНФРОНТИРАЙТЕ ПРЯКО С НАРОДА! Не се лъжете, че досега ви траем.

Прекалявате! Изнаглявате! Изпростявате и ни излагате в цял свят!

Вие НЕ СТЕ БЪЛГАРИЯ! БЪЛГАРИЯ Е НАРОДЪТ! Така че, замълчете!

Елена Гунчева

Снимка на Елен Гунчева.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.