НАЙ-ДЕМОКРАТИЧНАТА СТРАНА В СВЕТА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nay-demokratichnata-strana-v-sveta/16454 SvobodnoSlovo.eu
НАЙ-ДЕМОКРАТИЧНАТА СТРАНА В СВЕТА

Гълъбите на мира, най-цинично обявяват: САЩ дават 15 млн. долара за арест на Мадуро! Няма референдуми, няма избори, няма гласът на народа – не ни харесва президентът на Венецуела, не ни слуша, сваляме! И какъв мотив обябяват тези мили ангели на демокрацията: обвиняват го в …наркотероризъм!

Това са съчинили големите мислители в ЦРУ. Ама на тях хич не им пука дали светът ще повярва! Те така с агресивна лъжа на Буш разсипаха една устойчива държава – Ирак. Имали биологично оръжие.

Не се намери един грам, но президентът Садам беше демонстративно обесен. Президентите на САЩ никой не може да ги съди. Виж, те могат да посочат на международния трибунал кой да бъде съден. Така е при „извора на демокрацията”, такива са атлантическите ценности, дето направо ги боготвори Цветанов.

Я си представете, че Путин обяви, например: Давам 15 милиона долара да бъде арестуван президентът на Грузия! ОООО, това ще е варварство, диктатура, имперски пориви, Путин ще е изверг, сатрап, убиец… Да, но някой да е казал поне – А, на Тръмп?

Стефан Северин

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.