Не децата, а депутатите са тези, които имат увреждания и всички ние знаем как да ги "излекуваме"

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ne-decata-a-deputatite-sa-tezi-koito-imat-uvrezhdaniya-i-vsichki-nie-znaem-kak-da-gi-izlekuvame/22369 SvobodnoSlovo.eu
Не децата, а депутатите са тези, които имат увреждания и всички ние знаем как да ги "излекуваме"

Не децата, а депутатите са тези, които имат увреждания и всички ние знаем как да ги "излекуваме". Подиграха се с пенсионерите изградили България, като им дадоха пенсии за трохи, изгавриха се с онкологично болните, като им спряха лекарствата и ги обрекоха на смърт, сега дойде ред и на децата с увреждания, за които няма пари, между временно се дават изявления, че не трябва да бъдат разхождани навън- защо бе господа, пречат ли ви инвалидите или губите апетит от гледката? Освен да ги убием, за да олекне бюджета, така както са правили в Древна Гърция, това ли искате?

....а ти бедни ми българино продължаваш да мълчиш и да се спотайваш...

Нямате ли майки, нямате ли деца, нямате ли пенсионери вкъщи, нямате ли болни от рак в семействата, къде сте бе господа, защо ви няма на площада?

Футбола е игра, която никога няма да свърши, ще се играе вечно, за да ви държи блокирани пред телевизорите, но пенсионерите, онкологично болните и децата с увреждания не могат да чакат дълго, те чакат на нас и вас, а НИЕ, ВИЕ И ТЕ, няма да живеем вечно. Човек, който няма нищо, няма какво да губи, какво ви е страх да загубите? Майките се вдигнаха на протести, вие къде сте бе мъже? На кой ги оставихте тези жени с безпомощни деца и старци?

Ива Иватта

Снимка на Ива Иватта.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.