НОВ БАРДАК НЕ СТАВА СЪС СТАРИ ТРУЖЕНИЧКИ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nov-bardak-ne-stava-sas-stari-truzhenichki/20842 SvobodnoSlovo.eu
НОВ БАРДАК НЕ СТАВА СЪС СТАРИ ТРУЖЕНИЧКИ

Няма как да не ми стане забавна тенденцията залязващи журналисти и особено журналистки от всякакъв калибър, да се опитват да станат нови лица в политиката. Явно с идеята, че то тая работа е като оная. С усърдно д@@хане и всички ще са във възторг от теб! Не че журналистиката и политиката донякъде не си приличат. Но ако си била политическа проститутка в журналистиката, да очакваме ли да станеш почтен политик? Защото ако не си бил достатъчно почтен да критикуваш, когато си имал екран и микрофон, а мазно си рекламирал властта и си си прибирал парите, как да ти повярваме сега, че изведнъж пердето е паднало от очите ти и си осъзнал за какво става дума. И то журналисти, които не живеят в някое затънтено село, а лично познават политиците и магариите им.

Явно политиката се счита за пристан за застаряващи звезди на изкуството, журналистиката и какви ли не още професии. Който известен види, че кариерата му нещо не върви и с разголени деколтета и пърхане с мигли вече не е вървежен, решава, че материалът може да издържи на всичко, дори и на политическата му кариера.

Но да плюеш там, където са ти давали хляба, е най-малкото просташко и невъзпитано. Ако си лъгал, сега ли да ти вярваме, че си честен? Имам безкрайно голяма колекция от снимки на бивши „звезди” от телевизията и изкуството, мазно хилещи се на управляващата шайка, и пируващи по коктейлите й, които сега се правят на големи патриоти, дарители и политици. Хайде да не си припомняме, че ще се хванем!

Малко повече хигиена, моля! Политиката е мръсна работа, но не я превръщайте в к@рвенска!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.