Откакто доносникът на ДС Каракачанов отговаря за МВР има невероятен бум на “циганската и битовата престъпност”!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/otkakto-donosnikat-na-ds-karakachanov-otgovarya-za-mvr-ima-neveroyaten-bum-na-ciganskata-i-bitovata-prestapnost/20296 SvobodnoSlovo.eu
Откакто доносникът на ДС Каракачанов отговаря за МВР има невероятен бум на “циганската и битовата престъпност”!

Откакто доносникът на ДС Каракачанов отговаря за МВР и армията като силов вицепремиер и откогато ПатрЕотите обещаха милиционер във всяко село, има невероятен бум на “циганската и битовата престъпност”! Дори рейнджърите и меверето ядат бой като тупани. Военни и синове на служители на Каракачанов избиват цели семейства с брадви. Мнозина бяха изнасилени и убити, включително баби, дядовци, майки и деца. Това просто типичната некадърност на управляващите ли е или някой умишлено пали чергата на българите и бута народа в бездната? Незабавно #ОСТАВКА за главния некадърник и виновник Иван от ДС Каракачанов!

Николай Бареков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.