Правителството на България и лично това нещо от снимката, се грижат за нашето лято!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/pravitelstvoto-na-balgariya-i-lichno-tova-neshto-ot-snimkata-se-grizhat-za-nasheto-lyato/15860 SvobodnoSlovo.eu
Правителството на България и лично това нещо от снимката, се грижат за нашето лято!

Докато хората си броят стотинките и се чудят как да оцелеят, Правителството на България и лично това нещо от снимката, се грижат за нашето лято!

След като раздадоха от парите, които всички ние ще връщаме ( 60/40) на “Не” Корумпираните работещи в БФС, на тежко закъсалият персонал на “Лудогорец”, на работещите за народа Казина и още стотици фирми на “ Наши хора”, то държавните мъже и “ ТО” ( Ангелкова), решиха да помогнат и на други закъсали “ Родолюбци”, а именно арендаторите на плажовете по Черноморието!

За да помогнат на нас, бедните да отидем на море, за да можем да не плащаме чадъри и шезлонги, нашите “ Спасители” ще опростят наемите на всички концесионери на плажове?

Евала, Бойко, евала Тулуп!

Няма да оставиш твоите приятели Маргините, Митьо Очите, Боби Манекена, Тимаджиите и прочие мутрагени на улицата?

Те заслужават, те имат нужда, те са част от българското богатство!

Честит Гергьовден на всички, които на 03.03 ходят със знамената на “ Шипка” да веят байрака, на големите “ Патриоти” от футболните Фен клубов, и на всички други, които сме “ Лъвове” на маса и във фейсбук!

Яжте агнетата, слагайте маските и се подготвяйте да връщате милиардите, които нашите “ Управленци” раздадоха на себе си!

Иван Иванов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.