Професор Константинов, при изключителното ми уважение към Вас, моля - гледайте си математиката и преподаването

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/profesor-konstantinov-pri-izklyuchitelnoto-mi-uvazhenie-kam-vas-molya-gledayte-si-matematikata-i-prepodavaneto/22557 SvobodnoSlovo.eu
Професор Константинов, при изключителното ми уважение към Вас, моля - гледайте си математиката и преподаването

М. Константинов, професор, шеф на "Информационно обслужване", който разбира от избори и правенето на изборни резултати, говори по бТВ за строежа на АЕЦ "Белене". Трагедия. Борисов трябва да си намери компетентни говорители по Белене, ако иска наистина да строи Втора атомна. Иначе - ще го съсипем от гаври и поидигравки с крайно некомпетентните по темата Белене, платени от него говорещи глави!

Професор Константинов твърди, че "реакторите на Втора атомна били поколение 2+", имали били пасивна защита и затова били надеждни.

Господин, професоре, айде да си гледате преподаването и математиката!

Реакторите за Белене за поколение 3+, а пасивна защита има всеки един съвременен реактор, дори и стопените във Фукушима. Това, което имат повече реакторите в Белене са специална чаша за стопилката, при авария това е решаващо за ограничаване на радиоактивното заразяване. Има допълнителни системи за пасивна защита - като специални отводи за радиоактивния водород, който беше причина за взривовете във Фукушима. Професор Константинов, при изключителното ми уважение към Вас, моля - гледайте си математиката и преподаването и оставете пиара на АЕЦ "Белене" на компетентните енергийни експерти!

Нора Стоичкова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.