Рано или късно наглостта писва и започва да получава заслуженото

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/rano-ili-kasno-naglostta-pisva-i-zapochva-da-poluchava-zasluzhenoto/46899 SvobodnoSlovo.eu
Рано или късно наглостта писва и започва да получава заслуженото

Ново шамарче за нахалният Зеля. В резултат на ултиматума му, че ако на олимпиадата в Париж бъдат допуснати спортисти от Русия и Беларус той щял да бойкотира Олимпийските игри, организаторите на Олимпиадата му отговориха ясно:

„Зеленски ни заплашва, че ще бойкотира Олимпиадата, ако не забраним на руснаците да участват. Добре! Нека бойкотира! Световният спорт ще преживее това“.

Та тъй. Рано или късно наглостта писва и започва да получава заслуженото.

Daniel Bojilov

7 Коментара

Крис

преди 1 година

Спомням си как някои призоваваха за бойкот на зимната олимпиада в Пекин. Отново не им се получи. Долу ръцете на политиката от спорта! Иначе се превръща в нещо различно от спорт и започва да предизвиква позиви за повръщане, както от гледане на мейнстрийм медии.

Коментирай

Bad Face

преди 1 година

Посранинянин продава дарен му от България генератор в украинският olx. Продължавайте да дарявате на продажните фашистки свине обявата е на: https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/generator-daewoo-gd3500-2-6-2-8-kvt-IDQwepL.html?fbclid=IwAR312mIWcgGRYJ2GNbuM-KznI4LRVzhlZMiQkUEgaw4DpkSOxyMVBmcPEZY

Коментирай

Синята барета

преди 1 година

И Джокович го изгониха от АО , но той се върна и им го върна тъпкано. Какви спортисти има крайна, че не си спомням? А, и Сан Ремо отказа да слуша брътвежите на Аватара.

Коментирай

RedHotShittyDiaper

преди 1 година

Тaкa и никoгa нe paзбpaх кaкви aнгaжимeнти и зaдължeния имaмe към фaшиcткият peжим нa Зeлeнcки? Пocpaйнa нe e нитo в НАТО, нитo в ЕС . Зaщo тpябвa дa им плaщaмe бaкиитe и дa тъpпим пocлeдcтвиятa oт тeхнитe нapкoмaнcки изпълнeния, тe ce дpoгиpaт c виpтyaлнa peaлнocт, a ниe пoдcкaчaмe пo тяхнa кoмaндa и изпълнявaмe вcякo жeлaниe нa нapкoмaнa кoйтo cмeни мaзнaтa тeниcкa тип "Кaкe" c дpyгa мaзнa тип "Лeoпapд".

Коментирай

зелено човече

преди 1 година

Упорството на "леопардовата" мазна тениска (новата му мода, която смени тениска тип "Каке") неизменно води до това: https://t.me/boris_rozhin/76368

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.