РАЗУМЪТ ЗАЕДНО СЪС СВЕТЛИНАТА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/razumat-zaedno-sas-svetlinata/47368 SvobodnoSlovo.eu
РАЗУМЪТ ЗАЕДНО СЪС СВЕТЛИНАТА

Човек лесно се подлъгва по лесното. По това, което си мисли, че му дава сила и го прави по-различен от другите. Днес ще пиша за окултното, за пристрастеността на българите към врачки, магии, поверия, спиритически сеанси, червени кончета на ръцете и прочие грешни неща.

За съжаление българският народ, нищо, че е православен, често залита по окултното. Християнската религия е категорична, че това е грях. Че всички врачки, екстрасенси, магьосници, вещери и всяко едно търсене на помощ и светлина от отвъдното и окултното, е гнусота пред Бог. С изумление съм виждала опашки пред къщите на врачки и ходжи, а сериозни хора сериозно да обсъждат магии и развалянето им. Не, че няма такива неща, но е грях да се занимаваме с тях. Вярата в Бог, молитвите и в пътя, който ни е показан в християнството /а и в другите религии/, е ясен.

Окултното идва от лукавия. Няма как Светлината да идва от окултното. Лъжепророците заблуждават хората, че са Светлина и Истина, но всъщност подмамват към нечестивото и грешното. На човек не е дадено да прозира в бъдещето от Бог. Всяка една подобна сила не идва от Доброто.

Внимавайте и в символите. Уж безобидни символи са символи на нещо съвсем друго, гнусно и скверно. Вижте какви символи използват в Украйна в отрядите на смъртта. Вижте какви символи е използвал Третия райх. Знаете ли, че АХ е имал специален отдел - Аненербе, който се е занимавал с окултни артефакти и се е опитвал да повлияе на войната чрез ...окултни методи.

Днес политици ходят при известни врачки. Носят червени конци на Кабала на ръцете си. Вярват в гледането в бъдещето и правят плановете си според това, което са им казали врачки и магьосници. Вижте дори филмовата индустрия на Холивуд, който знаем на кого служи, как ни промотира колко са готини магиите и сатанизма.

Само Бог е Светлина и Истина. Другото е от лукавия! Отричам всеки, който се занимава с подобни неща. Илюзията за сила, която идва оттам, не е от Доброто. Много хора ще дойдат в името на Бог, но няма да са негови пратеници. Пазете душите си да не се подведат. Изкушението е голямо, но цената е прекомерна за плащане.

Може на някого да звуча като религиозна фанатична, но не е така. Вярата ни пази. Който вярва в Бог, е защитил душата си. А днес битката е между Доброто и Злото. Не можем да печелим за Доброто, ако използваме силите на Злото. Кой разбрал - разбрал.

Елена Гунчева-Гривова

4 Коментара

Червената шапчица

преди 1 месец

"Невероятно, но факт - нас отново ни заплашват немски танкове "Леопард" с кръстове на борда", заяви Путин. Президентът отбеляза, че с Русия смятат да воюват чрез наследниците на Хитлер, бандеровците. "Но те не разбират, че съвременната война с Русия ще бъде съвсем различна. Ние няма да пращаме своите танкове към техните граници. Имаме с какво да отговорим и няма да се ограничим с бронетехника", заплаши Путин.

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

На „Добър път“: Отговорният редактор на Фрог нюз Катя Илиева поема към нови… --- явно устата й е пресъхнала от плюене. Има нужда от презареждане. И хоп – тази уруспия цъфна в телевизията на Слави трифоноф. Важното е да обичаш Зеленски, да смъркаш бело и да плюеш по Москва.

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

Млада адвокатка към седемдесет годишния съдия: - И сега, господин съдия, моля, при произнасяне на присъдата да имате предвид двете ми магистратури (като посочва бюста си), както и дъъългия ми опит в наказателни дела (сочейки дължината на бедрото). - Мила колежке, за съжаление нито двете Ви магистратури, нито дългият Ви опит могат да повлияят положително на стария член от закона с висящите там параграфи!

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

Елена Гунчева-Гривова при психиатъра: - ...а имате ли мисли за самоубийство? - Да! - Моля, да ми платите предварително!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.