Страхливците могат да посегнат на живота и кариерата на един човек, но могат ли да се изправят срещу гражданското общество?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/strahlivcite-mogat-da-posegnat-na-zhivota-i-karierata-na-edin-chovek-no-mogat-li-da-se-izpravyat-sreshtu-grazhdanskoto-obshtestvo/21088 SvobodnoSlovo.eu
Страхливците могат да посегнат на живота и кариерата на един човек, но могат ли да се изправят срещу гражданското общество?

ОТ ДНЕС, ОТ ТОЗИ МИГ, БОЕЦ ще приемем всяко посегателство, физическо или институционално, срещу Лозан Панов, Бойко Атанасов, Калин Калпакчиев, Методи Лалов и останалите доблестни магистрати, изправили се срещу мнозинството на мафията във ВСС и прокуратурата в битка за справедливост и реално правосъдие, за посегателство срещу нас. И ще отвърнем на удара. За нас олицетворение на мафията е триумвирата Борисов, Пеевски, Цацаров. И нито мутрите на мафията, нито НСО ще ни спрат, нито жандармерия. Страхливците могат да посегнат на живота и кариерата на един човек, но могат ли да се изправят срещу гражданското общество? Могат ли да се изправят срещу всички ни? Ние можем да се изправим срещу тях!

Важно е да дадем знак на честните и независими магистрати, че имат нашето доверие и подкрепата на гражданите!

Очакваме и колегите от другите граждански сдружения и всеки свободен гражданин, да заявят своята подкрепа за Панов и колегите му!

ГРАЖДАНИТЕ СРЕЩУ МАФИЯТА В ЗАЩИТА НА ЧЕСТНИТЕ И ДОСТОЙНИТЕ! ЗА ДА СИ ВЪРНЕМ ДЪРЖАВАТА!

Тази битка водим сега!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.