СТРАНАТА НА СЕКСИСТИТЕ И НАСИЛИЕТО НАД ЖЕНИ ЛИ Е БЪЛГАРИЯ, МЯСТОТО, КЪДЕТО ТО ДОРИ СЕ ПРАЗНУВА ?!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/stranata-na-seksistite-i-nasilieto-nad-zheni-li-e-balgariya-myastoto-kadeto-to-dori-se-praznuva/21123 SvobodnoSlovo.eu
СТРАНАТА НА СЕКСИСТИТЕ И НАСИЛИЕТО НАД ЖЕНИ ЛИ Е БЪЛГАРИЯ, МЯСТОТО, КЪДЕТО ТО ДОРИ СЕ ПРАЗНУВА ?!

Вчера в София имаше протест срещу Насилието на жени в България. Само за последния месец след изкаЗването на УЖ Вице Премиера Валери Симеонов в България бяха убити 3 жени и едно детенце от ОЗВЕРЕЛИ ПОЛУДЕЛИ МЪЖЕ. Две жени от приятеля си и мъжа си, една майка от сина си и едно малко момиченце от баща си.

На фона на цялата тази патология рекламата на Парадайс Център от 26 Ноември гласи:  "Послушна ли беше?" и показва една жена седяща като наказана на стол с шапчица барета от 60-тте години, защото и мисленето на тези хора от този тъп сексистки УЖ "Парадайс" мол явно е от 60-тте години. Сексистко, остаряло, ретроградно, отвратително.

ЕГАСИ ИДИОТИТЕ И ДОЛНИТЕ БОЛНИ СЕКСИСТИ СА ТЕЯ ОТ ПАРАДАЙС ЦЕНТЪР!

ТЕ НАВЪНКА ГЪРМЯТ ПРОТЕСТИ ПРОТИВ НАСИЛИЕТО И РЕПРЕСИИТЕ НАД ЖЕНИ, НДК И ОПЕРАТА СВЕТНАХА ВЧЕРА, А НЯКОЙ ИЗВРАТЕН ГРУЗИНСКИ ИЗРУД РЕШИЛ ПАК ДА СЕ ГАВРИ И ДА СИ ВИХРИ ФАНТАЗИИТЕ В РЕКЛАМАТА НА МОЛ ПАРАДАЙС!!!!

СЕКСИСТИ. РЕПРЕСОРИ! ИЗВЕРГИИИИ!!! ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ ЕЙ! САДИСТИ, СЕКСИСТИ, ТЪПАНАРИ!

НАЙ-ДОЛНОПРОБНИЯ И СЕКСИСТКИ МОЛ В ЦЯЛА СОФИЯ, НАПРАВЕН ОТ ЕДНИ ГРУЗИНСКИ ДОЛНИ КРАДЦИ, САДИСТИ И НАРЕЖДАЧИ НА ЖЕНИ, КОИТО ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДАТ 100% ИЗРИТАНИ ДОСЕГА ОТ ТОЯ ПРОЕКТ СЛЕД КАТО Е ПРОДАДЕН, ЗАЕДНО С ПЛЕШИВИЯ ИМ КРАДЛИВ ИНТРИГАНТ, КОЙТО ОКРАДЕ ПАРТНЬОРИТЕ НА ПАРАДАЙС МОЛ, ЗАЕДНО С ЛЮБОВНИЦАТА МУ МАРКЕТОЛОЖКА, ЗАЕДНО С ВЛАДО КОЛЕВ КОЙТО СЪЩО СНАСЯ НА МИХАЙЛОВИЧ И ВСЬО ЩО ВСЕ ОЩЕ СЕДИ ТАМ И РАБОТИ ЗА СТАРИЯ СОБСТВЕНИК ИЗМАМНИК И КРАДЕЦ ДОЛНОПРОБЕН КРАДЕЦ, СЕКСИСТ И САДИСТ ВСЪЩНОСТ.

И ДА СЕ НАУЧАТ ДА СИ ПЛАЩАТ ДЪЛГОВЕТЕ ТЕЯ ДОЛНИ СЕКСИСТИ. !!! ЩЕ ВИ ПРАТЯ ЕДНА ЖЕНА ДА ВИ НАБИЕ ШАМАРИТЕ НА ВСИЧКИТЕ И ДА ВИ КАЖЕ КОЛКО ТОЧНО Е ПОСЛУШНА! ТО БИВА БИВА РЕЗИЛ, АМА ВИЕ СТЕ ДЪНО ВЕ!!!

Автор: Иван Тодоров, източник Facebook

Резултат с изображение за НАСИЛИЕТО НАД ЖЕНИ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.