Татяна Кристи: Цветанов да вземе пример от Цачева, ни дума, ни стон не издава

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/tatyana-kristi-cvetanov-da-vzeme-primer-ot-cacheva-ni-duma-ni-ston-ne-izdava/15784 SvobodnoSlovo.eu
Татяна Кристи: Цветанов да вземе пример от Цачева, ни дума, ни стон не издава

Каква е целта на Цветан Цветанов да виси из телевизиите? И той ли стана дисидент?

Парите, с които си плаща да ходии из студията или с коите разполага, за да се занимава с не знам какво си, (каквото и да е то, е над негововия интелект, така че няма значение какво е). Не знам дали има един човек в държавата, който да не му се смее. Не знам дали си дава сметка, че отрицателният му рейтинг няма как да се вдигне, ако говори с/у бившия си господар, на който е целувал ръка и слугувал години наред и който не само го изрита, но и грандиозно го унижи. Ето да вземе пример от съседката си Цецка Цачева. Тя ни дума, ни стон не издава. Мълчи си и не се влачи по студията да досажда. Време е и Цветанов да се скрие в нелепата си глаголическа сграда и да се отдаде на интелектуално себеусъвършенстване, от което има крещяща нужда.

Журналистката Татяна Кристи, Фейсбук

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.