ТОТАЛ ЩЕТА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/total-shteta/20255 SvobodnoSlovo.eu
ТОТАЛ ЩЕТА

Както виждаме, Главната Мутра на републиката отново твърди, че просперираме, само на когото не му се работи, той не работел, доходите са повишени, икономиката цъфти, всички ни хвалят…..Утопия! Днес в свое изказване отново първо сам се хвали до припадък и второ – категорично заявява, че нямало да допусне опозицията да фалира банки и той да им ги оправя.

И той, като един нормален диктатор, признава правото ни да избираме, но в следващото изречение заявява, че ТОЙ нямало да позволи БСП отново да фалира банки и той да им ги оправя! Верно ли?

Защо ли нямам спомен БСП да са фалирали някоя банка? Но например по времето на СДС, ОДС, ГЕРБ, фалирали банки – колкото щеш. И да не говорим, че банките все пак са частни и как една партия ще фалира банка, малко ми бледнеят представите, ама какво ли разбирам аз, за разлика от пенкилера Борисов.

И сега стигам до ключовият момент на изказването му- ТОЙ ИМ ГИ Е ОПРАВЯЛ БАНКИТЕ! Тук вече съм сразена напълно! И въпреки че думите направо бледнеят пред величието и титаничната мисъл на ГМР, да си кажа: КТБ не виждам да е оправена, без съмнение много от политиците се оправихте, че и поколенията си оправихте покрай тази банка. Като гербавите демократично позволиха и от ДПС да се включат в „оправянето“. Та последните по анадолски тертип съвсем дооправиха банката. И дребните вложители.

Друга банка да се сещате оправена? Но пък може да е имал предвид не само банките. Оправи всичко подред – икономика, заводи, българи, демокрация, свобода на словото – всички оправени на два ката!

И един съвет – ако искате все пак изборите да не са тотален провал за вас, тези двамката – ГМР и Цецку Мислителя, им забранете да говорят. Тотал щета е, да знаете!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.