Този екземпляр беше необходим на България, за да видим истинските лица на градената 29 години политическа класа

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/tozi-ekzemplyar-beshe-neobhodim-na-balgariya-za-da-vidim-istinskite-lica-na-gradenata-29-godini-politicheska-klasa/21941 SvobodnoSlovo.eu
Този екземпляр беше необходим на България, за да видим истинските лица на градената 29 години политическа класа

Азиатският ни управник, признат като лидер-европеец от всички европейски лидери-отрепки, е завършил четири престижни университета:

- пожарникарски университет – по онова време това беше единствената оставена врата към милицията, през която се влизаше с много нисък успех от средното училище.

- сикаджийски университет – висша школа за поборнически дейности. Държавно сертифицирана. Рекет, отвличания, измами, кражби на автомобили, изнудване, убийства. Разни. Практични и доходоносни дейности.

- байтошовски университет – място, където подбрани комунисти научават как се мачка интелигенция и се упражнява власт над всеки и всичко. Специализирани занимания по хегемония, поддържане на вяра в утопии, саморазправа с кадифена ръкавица и други.

- сакскобуркотски университет – висша школа за лицемерие, подлост и грабеж. Международен сертификат за придобити знания. Лобизъм. Протекционизъм. Подмяна на ценности. Презрение към род и родина. Специализирано заведение за корупция на световно ниво.

Неграмотен и дълбоко арогантен тип. Издънка-турор на партията-майка! Хилядолетна България начело с поредния си националния си срам.

С придобитите знания от горните университети и вродена посредственост, нашия герой стигна твърде далеч! Преодоля цели вселени, разруши ценности градени векове, направи за смях всички европейски лидери, превърна усещането за държавност в лични усещания към него и показа недъзите на цялата българска политическа класа.

Този екземпляр беше необходим на България, за да видим истинските лица на градената 29 години политическа класа. Лице на долнопробни типове, увредени мозъци, престъпни чудовища – всички с унизителна страст да строят луксозни крепости върху гробовете на сънародниците си…

НИКОЛАЙ МАРКОВ

 

 

 

 

 

Николай Марков

http://afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.