В името на България и в името на народа са извършени повече предателства, отколкото някой може да си представи

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/v-imeto-na-balgariya-i-v-imeto-na-naroda-sa-izvarsheni-poveche-predatelstva-otkolkoto-nyakoy-mozhe-da-si-predstavi/53865 SvobodnoSlovo.eu
В името на България и в името на народа са извършени повече предателства, отколкото някой може да си представи

В името на България и в името на народа са извършени повече предателства, отколкото някой може да си представи. В името на България вече не е необходимо да напускаме ЕС, а само да предоговаряме условията за България /все едно Великобритания не напусна, е предоговори условията/. В името на България се гласува Закона за отбраната и въоръжените сили, а очите ви не виждат това, което виждате, само ушите ви трябва да слушат това, което се говори. В името на България се гласува анекса за Ф-16, защото това според предателите било полезнон за българската армия. В името на България ще ни спасяват, като ни пращат по трудови лагери, в урановите мини и на разстрели. В името на България се правят безпринципни гласувания и гнусни съглашателства. В името на България се участва всеки ден по американските медии, докато се внася законопроект те да са чужди агенти.

Всъщност патриотингът винаги е много добре платен. А истината винаги излиза наяве. Горко на наивниците, които смятат, че някой става милионер в името на България и иска да управлява, за да ги спасява тях.

Феновете на тези патриотари се делят на няколко категории. Едните искрено искат да вярват, толкова искрено, че не виждат какво се случва всъщност пред очите им. Също като булка, която вижда как мъжът й кръшка и я лъже, ама все още е единствената й любов и го оправдава. Другите са фанатици, в голямата си част евангелисти, които не мислят, а сляпо вярват и вървят след този, който им е посочен. Третите много добре осъзнават измамата, но също така знаят, че няма друга партия, която да сложи сервитьори и шофьори за депутати, затова в името на таз велика цел да се докопат до властта, подкрепят с две ръце партията.

Всъщност в името на народа могат да се вършат предателствата. Ако някой мисли за народа си, първо никога няма да го лъже. И няма да забогатява на негов гръб. И би върнал субсидията, а не да я усвоява. И не би боготворил един глобалист като Врабевски и не би приел негова помощ. И жена му не би приемала пари на Сорос.

В името на народа......остава да се публикува списъка с членовете на народа, в чието име се прави цялата тази свинщина.

Елена Гунчева - Гривова

5 Коментара

пембеното бомбе

преди 1 година

Изпреварих червената шапчица, какъв успех само.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.