В ИМЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/v-imeto-na-chovechestvoto/53615 SvobodnoSlovo.eu
В ИМЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Уведомявам обществеността на България и света, че този следобед се събрахме семейството, заедно с Котьо с право на съвещателен глас, преценихме доказателствата и постановихме, че Бай Дърт Педро Фил е военен престъпник и трябва да бъде признато престъплението му срещу човечеството. Подписахме присъдата с особено мнение на Котьо, който беше за немедлено изпълнение на присъдата на Бай Дърт Педро Фил.

Присъдата е доживотен затвор без право на замяна, пълна конфискация на имуществото и лишаване от право на заемане на обществени постове до девето коляно на рода. В случай на съпротива, може да се достави и мъртав.

В името на човечеството!

Елена Гунчева-Гривова

7 Коментара

Иванов

преди 1 година

Абе Елена, ще ни разсмиваш ли до изборите. Тия юристите в Хага, не разбраха , че земята се върти само в една посока, не вдянаха, че се съдят само победени, така че нито Путин, нито Байдън засега могат да бъдат съдени. Осъдени тихо и кротко сме ние с един тих и упорит геноцид, за който цялата ни политическа помия не обелва и дума. Мой познат претърпя двучасова операция в София, за която заплати цели 7000 лева. Нека се изтъпанчи Бойчето Шибаняка и да каже две три думи за този геноцид, за който той работи повече от 12 години. Нашето "ПРЕСТИЖНО" участие в ЕО и в НАТО доведе страната ни до небивала разруха. Статията на нашия преподавател от Канада направи едно блестящо сравнение, вървим с бърз влак към бетонна стена. Е какво да ни каже още Костадинов за да разберем, че освен него всички останали ни водят към самоубийство. Нима и на теб това не е ясно!!!

Коментирай

Минчо Данев

преди 1 година

Иванов, Вие да не сте адвокат на Костадинов, или сте самия К.К.??! Каквото и да напише Елена Гунчева, Вие все ще намерите кусур! Живяли ли сте и работили ли сте някога в САЩ, за да видите тяхната здравна система колко е зле?? Мой колега скоро ходи на лазерна операция на простатата и това му струваше повече от двеста и петдесет хиляди долара ( $ 250 000 )!!! Той е много "умен" американски бройлер! Същата лазерна операция в Индия струва от ( $ 750 до 1200 ) в зависимост от града и клиниката! В САЩ работят десетки хиляди индийски лекари и стоматолози, обаче всички са се увълчили за пари и прошка няма за никой!

Коментирай

Минчо Данев

преди 1 година

При брутна заплата за година от петдесет и седем хиляди долара ( $ 57 000 ), как Ви се струва цената от ( $ 250 000 )??! Една къща в САЩ, която е построена от летви и гипсокартон струва от 200 000 до 400 000 долара и трябва да се изплаща 20-30 години! Винаги трябва да помните, че България от 33 години строи капитализъм и е приятел на САЩ! Евтиното беше при социализма, обаче свърши отдавна! ----- Никой в България и зад граница вече не трябва трябва да гласува за ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС! Поздрави!

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Драги ми Минчо, не съм адвокат на Костадинов. Имам представа от нещата за които пишеш. Имам представа и от здравната система в САЩ и от тази в Канада и Европа. Американската е само за богатите и застрахованите. Щатите са като един динозавър, който засмуква всичко читаво за да обогатява своя ЕДИН процент .От 33 години България не строи нищо, България се разпада. България била приятел на САЩ. Нямаш представа колко си зомбиран, колко си далеч от истината. Да те убеждавам , все едно да започна да обеснявам на някое цинге от Столипиново на френски или на английски. Ползуването на компютър не е никаква гаранция за грамотност, още повече политическа. Бъди здрав, продължавай живота си на торен бръмбар и бъди щастлив!!

Коментирай

Минчо Данев

преди 1 година

Немили и недраги ми Иванов! Нещо си се изнервил, вероятно защото ти написах, че май си Костадин Костадинов! Също като него и ти си невротичен, полу-истеричен нарцисист, който не понася различно мнение! Нарцисистът има чувство, че превъзхожда останалите, но в същото време не е много доволен от себе си! Допускам обаче също така, ти да си член на "Възраждане" и да си кандидат за народен представител. ----- По света живеят, работят и учат навярно над два милиона души, родени в България. Едни са уседнали отдавна, други са заминали само за да изкарат малко пари, след което да се върнат в България. Има такива, които са задомени или командировани, има учени в академични институции, има театрали, художници, оперни певци и певици… Повечето от тях пращат пари на близките си у дома - пари, които в своята съвкупност обикновено представляват най-голямата чуждестранна инвестиция в страната. Година след година. ----- Ти никога не си живял и работил в чужбина и затова ще си останеш - Жалък ЗЛОБАР!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.