Заслужаваме си всичко! Включително един престъпник да ни обижда от телевизията

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/zasluzhavame-si-vsichko-vklyuchitelno-edin-prestapnik-da-ni-obizhda-ot-televiziyata/15900 SvobodnoSlovo.eu
Заслужаваме си всичко! Включително един престъпник да ни обижда от телевизията

Сега осъзнавам колко мъдро постъпвам, като не ставам през почивните дни рано сутрин. А и при положение, че нямам да храня кокошки, е и напълно излишно. Така че днес пропуснах сутрешния цирк на ГМР и съответно не побеснях от рано сутрин. И добре, че не съм в София. Рано сутрин един престъпник от телевизора да ме нарича тулуп и безделник, ще доведе единствено до това, че ще взема една лопата и ще го чакам пред Министерски съвет, докато мъжете в България критикуват сечивото и къде е най-удачно да се отиде! Заслужаваме си всичко! Включително един престъпник да ни обижда от телевизията. Обиждат се овцете. С лъвовете внимаваш дори как гледаш!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.