Балабанов, ИТН: ГЕРБ са лицето на компрометирания модел, от който искаме да се изчистим

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/balabanov-itn-gerb-sa-liceto-na-komprometiraniya-model-ot-koyto-iskame-da-se-izchistim/8698 SvobodnoSlovo.eu
Балабанов, ИТН: ГЕРБ са лицето на компрометирания модел, от който искаме да се изчистим

,,ГЕРБ показват, че не подхождат сериозно по принцип към обстановката в държавата'', каза пред журналисти народният представител от ПГ на ,,Има такъв народ" Станислав Балабанов във връзка с отказа на ПГ ГЕРБ - СДС да участват в консултациите при президента.

Според него поведението на ГЕРБ ,,е нарочно и те са сърдити, заради собствените си грешки''.

Станислав Балабанов заяви, че ,,Има такъв народ" са предприели правилен подход по отношение на ГЕРБ.

,,С тях няма да разговаряме. Виждате как се държат и по отношение на назначенията на определени хора в комисии", коментира още Балабанов.

,,Те са лицето на компрометирания модел, от който искаме да се изчистим. Този модел, който ни управляваше последните 12 години", каза още Балабанов.

Той допълни още, че при консултациите на ,,Има такъв народ" с политическите сили не става въпрос за коалиция, а за политики по отношение на приоретитети и програмите на политическите сили.

,,Не става въпрос за златни пръстове, за министерски постове", каза още Станислав Балабанов и обяви, че скоро ще стане ясна кандидатурата за новия министър-председател и ревизирания проектокабинет.

https://eurocom.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.