БОЛНИЦАТА НА ДРУЗЕНКО И СТУДИОТО НА КИСЕЛЬОВ

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/bolnicata-na-druzenko-i-studioto-na-kiselov/4157 SvobodnoSlovo.eu
БОЛНИЦАТА НА ДРУЗЕНКО И СТУДИОТО НА КИСЕЛЬОВ

"Хората по цял свят вече се съмняват в методите на лечение на съвременната медицина. Приведени са много доказателства, че определени медицински среди са инструктирани да прилагат лечение, което лавинообразно да увеличи жертвите на пЛандемията. Колкото до българите, тях направо ги е страх да прекрачат прага на болниците - освен зла умисъл, там ги посрещат престъпна некадърност, невъобразимо нехайство и просташки ругатни.

Но има едно място на земята, където със сигурност болните и ранените ще получат най-качествените възможни грижи. Лекарите искрено ще се стараят да излекуват своите пациенти, а останалият персонал ще създаде блажен комфорт на  страдалците. Убедена съм, че там докторите биха предпочели да пукнат, отколкото да изтърват или осакатят  някой пациент. Знаете ли кое е това райско местенце?

Полевата болница на майдановеца Генадий Друзенко в Украйна, разбира се! Откакто се натопи с онова интервю за кастрациите, го тресе такова шубе, че веднага изчезна от циркулация и със сигурност е дал драконовски разпоредби даже мъртвите в неговата болница да се съживяват, камо ли да се пипа ранен не където трябва. Човекът не може да мигне от ужас или ако случайно задреме за миг, се буди и скача, облян в ледена пот. Присънва му се брадат кадировец, надвесен с бащинска усмивка над гениталиите му."

Но аз няма повече да ви занимавам с Друзенко - той торпилира цялата пропагандна машина на клоуна Зеленский. Ще ви припомня поведението на водещия на  въпросното предаване на телевизия "Украйна 24".

В първия си отклик, непосредствено последвал канибалското изказване на майдановеца, писах и за цинизма на журналиста - "водещият одобрително кима". Тогава не знаех името на този "журналист", защото доскоро украинските телевизионери бяха извън полезрението ми. Веднага след това обаче разбрах, че това бил Евгений Киселов, виден "демократ", превърнал русофобията в доходна професия, който понастоящем папка трохичките от трапезата на някакъв украински олигарх. Повярвайте, този субект е много по-страшен от садиста Друзенко. Той е кастратор на мисли, такива като него извращават душите на цели поколения. Ако имаше някаква искра на човечност в този "журналист" и "идеолог", той трябваше веднага да скочи, да удари с юмрук микрофона, да прекъсне предаването и да заклейми безумните приказки на майдановеца, които напомняха бълнуване от филм на ужасите. Вместо това той доволно одобряваше идиотизмите на събеседника си. Русофобията си е русофобия, но това вече е шизофрения.

"Защо този "журналист" още не е заклеймен от световната журналистическа гилдия? Ами защото мнозинството й представители са като него - високоплатени лакеи на мрачните си господари. Значи ще се налага пълна цензура върху инакомислието, но думите на "нашите" касапи ще се приемат като съзвучни с "правилната линия"? Те не са "език на омразата".

"Болницата" на Друзенко и "студиото" на Кисельов са идентични заведения  - лаборатории за нечовеци.

Замислих се за вероятните реакции на нашенските телевизионни проститутки, в случай че някой садист като Друзенко изрече в техните предавания нещо подобно. Няма съмнение, че те одобрително ще климуцат по същия начин като колегата си Кисельов. И дори ще пищят от възторг. Видяхме ги по време на ковид-пЛандемията. Едно огромно торнадо е нужно на България - за да измете не само политиците - национални предатели, но и жалките им медийни слуги, които са още по-отвратителни от господарите си.

Милена Върбанова

-----

* Във всички мои статии изразявам личното си мнение, което не ангажира никого."

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.