ДА ВНИМАВАМЕ! БОКО С ХОД – ИНСЦЕНИРОВКА НА АТЕНТАТ СРЕЩУ СЕБЕ СИ!

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/da-vnimavame-boko-s-hod-inscenirovka-na-atentat-sreshtu-sebe-si/9000 SvobodnoSlovo.eu
ДА ВНИМАВАМЕ! БОКО С ХОД – ИНСЦЕНИРОВКА НА АТЕНТАТ СРЕЩУ СЕБЕ СИ!

Последната седмица преди изборите е последния напън Бойко Борисов да обърне мача и нагласите в своя полза. За целта трябва да бъде измислено нещо радикално, поради форсмажорните обстоятелства при които е поставен, както той, така и партията му ГЕРБ.

Днешното посещение на Боко при Ердоган буквално тегли конеца към алюзията със ситуацията, в която преди време се намираше Ердоган и когато бе на косъм да изтърве властта и сътвори „атентант“ срещу себе си.

Преди години, когато Богомил Бонев беше вътрешен министър и бе притиснал „Мултигруп“, тогава пък Илия Павлов бе инсценирал „атентат“ срещу себе си, когато избухна взривно устройство по трасето към резиденцията в Бистрица, където тогава живееше. Разбира се, самоделното устройство избухна предвидливо далеч от колата му.

Типът мислене на подобни лица е под индиго и нищо чудно Боко да го споходи /авто/ „атентат“, за да удари пирона като „жертва“ точно преди изборите.

Така че, да внимаваме. Най-вече спец. службите да внимават, които после да не питат АФЕРА пак кой и е източника.

Afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.