ГЛУПОСТТА Е НЕИЗТРЕБИМА КАТО ХЛЕБАРКИТЕ

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/glupostta-e-neiztrebima-kato-hlebarkite/16582 SvobodnoSlovo.eu
ГЛУПОСТТА Е НЕИЗТРЕБИМА КАТО ХЛЕБАРКИТЕ

Трябва да се направи паралелен щаб за запазване психичното здраве на нацията. Положението е тежко, много трябва да бъдат поставени под карантина без достъп до социални мрежи и телефони, за да не заразят с глупост и другите.

Всеки, постнал повече от сто пъти рецепта за гореща вода с лимон като пенкилер срещу вируса, всеки, препоръчващ да си носиш чесън на врата, всеки, препоръчващ да се заобиколиш с отрязани глави лук, които да "попиват" вируса, всеки, който препоръчва по три шепи лекарства, които превантивно да се вземат, както и тези, които са ги послушали, да бъдат тотално изолирани от обществото! Вредни и заразни са!

80% дебили установихме вече, че са много повече. Включително тези, които въпреки мерките, се блъскат в други хора, дишат ти във врата, а на пазара обарват с мръсни ръчички всички плодове и зеленчуци, за да си подберат най-доброто. И тези, които се качват кашлящи и кихащи в обществения транспорт.

Да правиш теории за световна конспирация и да отричаш очевидни неща, да постваш снимки от началото на 20 век като доказателство, да вярваш на публикации на "учени", които доказват, че вирусът е внесен от извънземни или е измислен от политици и журналисти....

Глупостта човешка е неизтребима като хлебарките! Не знам колко ще са заразените с коронавируса в България, но дебилите превзеха общественото внимание!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.