И КАКВО, ЩЕ НИ ЗАТВОРИТЕ ЛИ?!?

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/i-kakvo-shte-ni-zatvorite-li/7590 SvobodnoSlovo.eu
И КАКВО, ЩЕ НИ ЗАТВОРИТЕ ЛИ?!?

Гледам Андрей Слабаков и се чудя как може това същество да сме го изпратили като евродепутат. Резил пълен и качествен. За някакви сериозни позиции и изказвания не Слабаков не съм чула. Единственото, с което го свързвам, са матраците и мазната им реклама от него и благоверната му.

Но тоя да ни нарича психично болни, защото отказваме да се подлагаме на медицински експерименти, ми идва в повече. Това е не само груба обида към всеки мислещ българин, но и крайно неподобаващо за поста, който заема. Но там явно дъно няма. Нито пък някакъв контрол върху по-лабилните ментално депутати.

Агресията на Слабаков винаги ми е била в повече, защото в нея няма разум и позиция, а само някакви хормонални и емоционални изблици, които не са обосновани от каквато и да било мисъл. След тази обида, очаквам и призив да вземат да ни затворят и лекуват насила. Няма граници за глупостта и низостта човешки и слабакови!

На мен ми омръзна хора на важни държавни и други постове да ни обиждат като селски пъдари. И да ни навикват, че не им вървим по акъла /който впрочем е като сбора от мозъчните клетки на тревопасно/. Крайно време е политиците да носят отговорност за обидите към българите, които им плащат заплатите!

А всъщност имаше нещо като проекция в психологията - явно притесненият от собственото си състояние евродепутат проектира върху нас притесненията за психичното си здраве. Но все пак, това си е негов проблем. Да не го превръща и в наш!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.