Ицо Хазарта: Точно нашето поколение седеше и гледаше как се налива бетон по плажа

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/ico-hazarta-tochno-nasheto-pokolenie-sedeshe-i-gledashe-kak-se-naliva-beton-po-plazha/19141 SvobodnoSlovo.eu
Ицо Хазарта: Точно нашето поколение седеше и гледаше как се налива бетон по плажа

Точно нашето поколение седеше и гледаше как се налива бетон по плажа, как престъпниците облякоха костюми, купиха си медии и сега дават интервюта в тях.

Някои от нас се спасяват поединично – отиват в друга държава, или намират бизнес-възможности тук, или се затварят в черупката си, или се изживяват като рап-звезди, но всички ние се възмущаваме, сякаш някой друг ни е срал в гащите.

Сякаш гърците, холандците или французите всичко са получили даром, а ние сме клетници, преебани от Господ.

Плюем по-старите от нас, че са търпяли бай Тошо, но истината е, че при цялата гадост на комунизма нашите родители са свършили повече смислени неща в техния живот, отколкото ние – в нашия. Голяма част от нас сме просто едни царе на оправданията, и нищо повече.

5gmedia.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.