Илиян Василев: Във всеки кадър на ”Дворецът на Путин” ние виждаме нашите български аналози

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/iliyan-vasilev-vav-vseki-kadar-na-dvorecat-na-putin-nie-vizhdame-nashite-balgarski-analozi/11688 SvobodnoSlovo.eu
Илиян Василев: Във всеки кадър на ”Дворецът на Путин” ние виждаме нашите български аналози

”За мен филмът ”Дворецът на Путин” е изключинелно постижение”. Това заяви в ефира на ”ЕвроДикоФ” анализаторът и бивш посланик на България в Москва Илиян Василев.

”Говорейки за автократа Путин и това, което той прави там, ние виждаме във всеки кадър нашите български аналози”, допълни още той.

"Този модел, през който царят раздава поръчки на болярите, които след това връщат с благодарност, абсолютно е едно към едно в България", категоричен бе бившият посланик.

"Тези обществени поръчки, както случая с Бургас, същата работа е. Ако една магистрала струва при нормални обстоятелства 4-5 милиона на километър, когато стане 25 милиона на километър, то естествено това ще подхрани същия модел", завърши Илиян Василев.

”ЕвроДикоФ”

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.